Acure Organics hudpleie

Blogg acure hudpleie (1 of 1)

Jeg har brukt denne hudpleieserien en stund og liker den kjempegodt!

Uten parfyme
Ikke testet på dyr
Hovedsaklig økologiske ingredienser
Vegansk
Uten «alt» man ikke vil ha i hudpleieprodukter (for eksempel parabener)

Jeg har prøvd maaange ulike hudpleieserier de siste årene, det er ikke lett å finne en man trives med. Et merke jeg ble veldig glad i var MyChelle, men plutselig begynte jeg å klø i huden, nærmest som utseltt. Da var det bare å hive den på dør og inn med ren kokosolje, arganolje og jojobaolje. Ren økologisk olje har vært redningen min de gangene huden går i full alarmberedskap. Jeg vet ikke hva eller hvorfor det skjer, men huden reagerer helt tydelig på noe. Jeg tåler ikke produkter fra Desert Essence lenger heller, jeg likte de så godt og har blogget en del om dem tidligere. Det er så snodig, jeg klør på akkurat de samme stedene hver gang. Har vært innom tanken på at det kan være stress også, eller en kombinasjon av dårlige perioder, stress og «feil» produkt som skaper kløen. Hvem vet, har du tanker om hva det kan være?

Dette merket som heter Acure Organics klør jeg ikke av, hurra! Ansiktsvasken er kjempegod, den fjerner hud- og øyesminke kun ved å vaske ansiktet sammen med en liten ert produkt og vann. Ansiktskremen har etter min mening god konsistens og trekker godt inn i huden min. Supplerer med noen dråper arganolje i kinnene siden denne tiden av året gjør huden tørr. Jeg pleier faktisk å blande i litt olje i all hudkrem jeg, både håndkrem, bodylotion og ansiktskrem. Dusjsåpen er fin og kremet. Produktene lukter «parfymefritt», altså litt rart, men jeg ble fort vant til det og kjenner det ikke så godt lenger nå. Lukten forsvinner raskt. Bloggposten høres veldig reklame ut, men det er ingen sponsing.

Acure Organics, Sensitive Skin Body Wash, Unscented.
Acure Organics, Sensitive Facial Cream, Argan Oil + Probiotic, Unscented.
Acure Organics, Sensitive Facial Cleanser, Argan Oil + Probiotic, Unscented.
Acure Organics, 100% Certified Organic Moroccan, Argan Oil Treatment.

Håper tipset er nyttig for den det måtte gjelde :-)

26 thoughts on “Acure Organics hudpleie

 1. Så rart, fikk plutselig utslett for litt siden av produkter jeg har brukt lenge jeg også! Våknet med kløende eksemhud i ansiktet som varte i en uke. Tenkte det kunne være pga en dårlig periode, og dermed lavere toleranse for hva jeg spiser og smører på huden.. Merkelige greier, kanskje jeg skulle testet ut denne serien. Hvilke hudtyper vil du tro den passer for? :)

  • Utrivelig :-/ Normal/litt tørr/litt fuktfattig vil jeg tro. Jeg er omtrent det der, og med litt ekstra arganolje i blir det bra for min hud hvertfall.

 2. Når det gjeld vanskelig hud, har eg funne det best å berre slutte med alt av hudkrem, ansiktsvask, foundation, hårprodukt. Men eg foretrekker å ha reint hår. Acure organic Shampoo og Balsam (både den oransje og den grønne) er mine favoritter!

 3. åh, disse tror jeg at jeg må prøve! jeg har de siste årene fått heftige allergiske reaksjoner i ansiktet av diverse hudpleieprodukter. vi snakker kløende miniblemmer over hele ansiktet :| selv etter produkter jeg før kunne bruke.. disse går definitivt inn på lista over produkter jeg må sjekke ut! :)

 4. Elsker Acure,kjöpt og brukt lenge,pröv også shampoo og balsam,mine absolutt favoritter :)

 5. Veldig nyttig! :D Elsker tips om «rene» produkter, som samtidig ikke er jalla helsekostgreier som reklamerer med mirakelhistorier. Er på let etter en ny hudkrem. Har brukt Weleda Iris veldig lenge, men nå er det liksom som at den ikke passer meg lengre. Kanskje dette merket er verdt å prøve :)

  • Det har jeg opplevd også, på andre måter enn kløe i huden, at behovet har endret seg og at produkter jeg eeeelsket plutselig ikke var full klaff lenger. Har det slik med sjampo og balsam, så det er vel ikke ulogisk at det skjer i ansiktet også ;-)

 6. Å, nå ble jeg glad! Jeg har lett lenge etter ansiktsprodukter uten silikoner og sulfater, så gjett hva jeg skal bestille i dag :) godt å finne en serie som ikke er proppet full av dårlige ingredienser.

 7. Jeg er også veldig glad i dette merket! Nattkremen er så god! Sminkefjerneren er jeg ikke såå fornøyd med siden den svir sånn i øynene og ikke tar bort mascara, men elsker merket og hele konseptet!

  • Den ansiktsvasken/sminkefjerneren jeg har i bloggposten her?
   Ja samme her, veldig glad jeg oppdaget merket og produktene. Ikke alle passet til meg, har prøvd et par andre kremer også, men denne her klaffet :-)

 8. Hei! Veldig bra innlegg, digger «grønn og skjønn»-postene dine <3 Jeg lurte på en ting, hva lukter produktene (da spesielt fuktighetskremen)? Det står jo at de er "unscented", men på iherb er det mange som skriver at lukten ikke er god. Hva tenker du om lukten? Jeg har testa arganoljen fra acure og så lenge fuktighetskremen ikke lukter "verre" enn den så syns ikke jeg det virker så ille.

  • Den lukter ikke verre :-) Vet ikke hva jeg skal beskrive lukten som, men det var bare de første dagene at jeg tenkte over det. Nå kjenner jeg ikke noe spesielt tror jeg, blitt vant.

 9. Jeg bruker fyfy-produkter i dag, men ønsker å bytte. Hovedproblemet er at jeg ikke får kremene fete nok, føler meg stram i maska. Hvilken hudtype har du?
  Bruker du øyekrem fra dette merket også?
  :)

  • Kjenner meg igjen, jeg blir også stram i maska. Jeg bruker alltid kokosolje på huden første, lar det trekke inn, deretter denne hudkremen, og nå på sommeren også solfaktor. Litt av et prosjekt ;-D Har ikke prøvd øyekremen. Huden min er fuktfattig som det heter.

  • Nei bruker ikke øyekrem ;;;-) Jeg syns det er så pes å holde på med. Men burde sikkert. Kokosolje får jeg ikke kviser av heldigvis, heller omvendt, jeg får kviser hvis jeg ikke bruker den. Eller enda rettere sagt, blir huden for tørr/fuktfattig så blomstrer det opp så jeg bruker både kokosolje og arganolje. Jeg klør også lett i ansiktet, halsen og brystet og da hjelper olje. Har ikke hørt om Maruli. Fin link!

 10. Ping: Nydelige, øko hudpleie favoritter | Superlivsstil.net

 11. Ping: Pakker i posten! – Maria Uldahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *