24.jun.2010

I dag har jeg vært litt artzy og skrevet dikt. Ikke le av meg. Tenkte det kunne være kjekt for ettertiden når jeg skal se tilbake på utviklingen min, riste på hodet og slå meg på kneet og si «Ja tenk, en gang i tiden var jeg helt på tur». For du store min, jeg har gått igjennom prosesser dette halve året som jeg aldri hadde trodd jeg skulle tørre å ta fatt på. Ting var ikke bra, så her måtte det forandringer til. Og dette er bare begynnelsen. I går fikk jeg skryt av kinesiologen min også, hun sa hun begynte å se endringer i meg hun har ventet lenge på. Så jeg er på vei. :-)

Her er diktet:

dikt - prosessen

Skriver du dikt?

:*

3 thoughts on “24.jun.2010

  1. Kjempe fint dikt!!!
    Eg veit korleis du har det… og forstår diktet ditt veldig godt… Me er litt i samme båt… Tusen takk for at du deler tankar, bilder og deg sjølv med oss her på nettet. :-) Har nettopp fått ein link til bloggen din frå søstra mi, som fekk linken hjå ei venninne som har fulgt bloggen din lenge. Eg har ME/CFS sjølv og alle vil meg så vel, så får mange gode tips frå familie og venner heile tida. Deriblant bloggen din… ;-) Lykke til vidare! Livet er ei gåve… ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.