Vitamix blender

Dette er min favoritt kjøkkenmaskin, nemlig Vitamix’en! Den er skikkelig bra, og brummer godt i den kraftige motoren når den durer og går. Ikke akkurat noe 350w blenderhvining! ;-)) Jeg digger den, den gjør virkelig jobben sin. Nøtteost og kakefyll blir fløyelsmykt på svært kort tid! Jeg fikk den i gave, så kan ikke dele erfaring med å kjøpe den. Men jeg vet folk kjøper både den, juicere og dehydratorer herifra. Har ikke handlet der selv før, så vet ikke hvordan ting funker. Men frakt, toll og moms kommer nok i tillegg til prisen som står der.

Hvis du noen gang lurer på hva du skal investere i av en blender, juicer og dehydrator er ihvertfall mitt valg enkelt:
Kjøp en skikkelig blender!! Den har du mye mer nytte av.

Hva er din kjøkkenfavoritt?

24 thoughts on “Vitamix blender

 1. Takk for tipset! Vet du om den kan fungere godt som en juicer også? At man bare kan stappe grønsaker osv oppi også blir det juice? (hvis du skjønner hva jeg mener)
  Vurderer nemlig å kjøpe meg en juicer . Det ser så enkelt ut å bare stappe hele frukter og grønnsaker i også forvandler det seg til juice på veien…-.hehe

  • Bruker du blender blir det smoothie, fordi du har fibrene til frukten/grønnsakene i. En juicer skiller væsken og fibrene. Man kan lage juice av å lage smoothie for så å sile den i feks en nøttemelkpose.

 2. Ja den virker kjempe bra! :) Den jeg kjøpte er fra philips og kom med blender og food prosessor i ett. De er kanskje ikke kjempe sterke men de funker nå i første omgang spesielt når jeg ikke har så veldig god råd og ekstra penger å burke på blender :) men en dag skal den være min :)

 3. heldig som har Vitamixen. Drømmen å ha en sånn! Mitt favoritt kjøkkenredskap er stavmikseren. Perfekt til raskt å lage grønnsakssupper/- mos! :)

 4. Du er så heldig som har vitamix! En dag, en dag om ikke altfor lenge, ja DA skal jeg ha meg en blendtec eller vitamix’er! Det er nesten så jeg hører den durer og går fra kjøkkenet her nå.. ;)

 5. Min beste investeringen noensinne! Jeg ska jol haraw food kurs på søndag, så jeg tenkte å lage en kakeglasur til en kake med min gamle blender- bare for å teste den siden jeg skal bruke den på søndag. Fy søren så kjipt det var å stå der og slite! NO MORE…

 6. Har veldig lyst på en vitamix og en juicer og tenkte det kunne vært fint å bestille fra denne siden!
  Men jeg lurer på en ting: Du vet ikke tilfeldigvis noe om regler for toll og avgifter på kjøkkenutstyr? :-)

 7. Det jeg har nå er en sånn 2 i en (kjøkkenmaskin og blender) Fungerer greit :) Meen så var det juicemaskinen.. Håper jeg og får en Vitamix eller noe lignende en vakker dag :) Hadde vært gøy!

 8. Wæææ, de er så sykt dyre. Vet ikke om jeg gidder å punge ut med så mye engang, jeg begynner å bli lei av smoothies :P Flaks for deg at du har rike venner!

 9. Hei Silje! Sikkert et dumt spørsmål dette her, men erstatter Vitamix mange av funksjonene til en food prosessor? Jeg har per dags dato verken blender eller food prosessor. Er veldig usikker på om jeg bør satse på vitamix med en gang (må ha blender!) eller om jeg bør gå for en billigere blender slik at jeg har råd til food prosessor. Takker for innspill :-) -Tina

  • Gå for en skikkelig blender spør du meg! En foodprosessor får du uansett til en 1000lapp(ikke kjøp mindre enn 700w), så det er ikke sånn suuuuperdyrt. Jeg fant min foodprosessor brukt (men ubrukt) på fretex til 350 kr, så sjekk bruktmarkedet også :-)

   • Takk for svar :-) Da kan det hende at det blir Vitamix. Har også et halvt øye på blenderen i robustserien til Philips. Den skal visst være rimelig god. Jeg får ta en titt på bruktmarkedet mht foodprosessor. Fantastisk blogg forresten! Veldig inspirerende! T.

 10. Jeg vil først og fremst lage supper ut fra råe grønnsaker. Har kjøpt tre ulike ting fra før som ga kornete resultat og måtte siles. Duger vitamixen til å få en suppe av dette som blir like fin som om du hadde silt den. Myk og kremig?
  Trine

 11. Ping: beste blender | norskmobler.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *