Vinnere av monster!

Da er monstervinnerne trukket! Etterhvert som dere meldte dere på konkurransen skrev jeg dere opp på en liste, og brukte randomizer for å trekke to tilfeldige vinnere. Det ble nr 18 og 7, så gratulerer så mye til:

Linn

og

Veronika

Dere blir kontaktet på mail :-)

Tusentakk til alle som meldte seg på, kjempemorro! Hvis du ikke vant, men fremdeles ønsker deg et monster kan du besøke eplabutikken min her.

13 thoughts on “Vinnere av monster!

 1. Gratulerer så mye til vinnerne! Jeg så det i går, at jeg ikke hadde rukket å melde meg på :-( Håper du får det over deg en dag, og lager tilsvarende :-D
  Håper du har hatt en finfin påske, Silje :-)

 2. Grattis til vinnerne, men Silje: Kommer du til å lage noen flere slike monstre? De var så fine, at jeg kunne virkelig tenkt meg å kjøpe et vårmonster :) Fargene var helt nydelige!

   • Hei Silje! Håper påska har vært god!
    Prøvd å sende deg mail, men intet svar, så da prøver jeg her i stedet.
    Kan du maile meg postadressen din? Har noe jeg gjerne skulle sendt deg, som jeg tror du kan få glede av :)
    Hilsen bloggleser

 3. Kjempeheldige vinnere, gratulerer! Det blir vel pakken sin å få i posten det, tenker jeg :) Selv har jeg kavet fælt med noen skikkelige rampemonstre på bloggen min i det siste…men i morgen får de frimerker på seg og reiser avgårde, så da blir det vel fred å få håper jeg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *