VINNERE av Give-Away!

Vinnerne av Give-Away’en min, som stikker av med hver sin pakke med økologiske snille og fantastiske produkter fra Bestavalt.no er:


Så telte jeg fra toppen og nedover, og de to som hadde kommentar 17 og 42 var:

KIRSTI!

og

HANNE!

Gratulerer! :-)) Håper dere blir fornøyde! Jeg kontakter dere.

Til alle; Er dere interessert i flere Give-Aways i fremtiden med snille hudpleieprodukter som premie?

14 thoughts on “VINNERE av Give-Away!

 1. WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOooOOoOoOoOoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Herregud så glad jeg ble nå! Her sitter jeg på jobb og er godt inne i min UBERtid og ser plutselig en notification på facebook og tenker, gleeede! Og så ser jeg hva det er og blir bare SUPERHAPPY og kunne ha jobba fem timer ekstra bare av lykkefølelsen! Kunne ikke ha vunnet bedre produkter på et bedre tidspunkt, jeg gleder meg kjempemasse til å prøve det! :)

  Tusen takk Silje og litt til Marta også som jeg ser sa mitt tall! Hihi!

  <3

 2. Heisann silje:) Nå har jeg endelig satt meg ned å fått se litt i bloggen din. Du er utrolig kreativ og en får super masse energi av å lese innleggene din. Bloggen din er spekket med masse spennende og relevant stoff. Jeg har liksom ikke kastet meg på denna blogg bølgen, var flink å leste bloggen din når du var på tur til rødehavet men etter der så har det ikke blitt noe. Men ser jo det nå at jeg må henge med, så utrolig mye interessant. Så mye forskjellig du finner på nettet, og jeg som deg, eeelsker «kvalme lukter». Synes det er ekstra spennende å se på hudpleie produktene å sånn som du finner. Det er så Utrolig mye forskjellig å velge mellom og som hudterapeut får jeg spørsmål om ulike produkter nesten hver dag. Får sette av litt mer datatid i disse mørke kalde kvelder. Kleem

  • Ja! :-D Les les les, skal poste felere hudpleieprodukter i tiden fremover, har en liten bloggserie under planlegging.

 3. ååå, du aner ikke hvor glad jeg ble nå! tusen tusen takk :-D
  en mer perfekt premie tror jeg ikke jeg kunne fått. gleder meg til å få den!
  takk igjen, du gjorde dagen min strålende! :-DD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *