Vinn sugerør i glass

Konkurranse sugerør

Denne uken er det konkurranse her på bloggen! Premien er en av mine favorittduppeditter, nemlig et sugerør i glass. Ved å bruke sugerør i glass sparer du miljøet + at glass er et sikkert materiale å kombinere med mat og drikke. Jeg syns sugerørene har god kvalitet, jeg har hatt mine to i snart 2 år. De tåler oppvaskmaskin, men du må likevel skylle sugerøret med varmt vann med en gang etter bruk. De er laget av samme type glass som reagensrør. Sugerøret er en gave fra meg, ingen sponsorgave.

SÅ DA DERE! I bytte mot sugerør ønsker jeg at dere sprer det gode ord :->
Konkurransereglene:
♥ Legg igjen kommentar. Husk å fyll inn korrekt epostadresse.
♥ Følg bloggens facebookside hvis du har facebook.
♥ Bruker du bloglovin trykker du «Liker» på innlegget mitt.
♥ Del konkurransebildet og link tilbake hit.

Det er ikke et krav å gjøre de tre siste punktene, men jeg blir veldig glad hvis du gjør det.

Da ønsker jeg dere en flott uke! Håper dere liker konkurransen.

51 thoughts on “Vinn sugerør i glass

 1. Fin premie! Følger deg alledrede på facebook og har likt innlegget på bloglovin. :)

 2. Åh, et slikt har jeg ønskes meg siden jeg leste om dem på bloggen din for et års tid siden. Håper jeg vinner! Har gjort de to øverste punktene:)

 3. Så fine! Du er snill altså! Så glad for at du har tatt opp bloggingen igjen!
  Ha en fin dag!
  Hilsen Christina

 4. Så utrolig stilig! Selv om jeg tror jeg har brukt opp lykkekvota mi på slike konkurranser, prøver jeg allikevel. :-) (Hvor får man tak i slike sugerør? Dersom man ikke vinner, mener jeg. Hadde vært kjekt å ha uansett.)

 5. Gøy! Allerede likt og følgt, men har ikke noen steder å linke fra for øyeblikket!

 6. Åh! Eg har lurt på å kjøpe meg eit slikt sugerør. Då er det kjekt å få sjansen til å vinne eit :)

 7. Hei fine Silje! Så snill du er:) Denne konkurransen kom på et veldig passende tidspunkt. Jeg krysser fingrene for at jeg har en sjanse til å vinne, for dette er min første stund utenfor sykehuset på 6 år. Jeg er alvorlig syk og har vært det hele livet.Da jeg var 15 mnd. var jeg innlagt for laukemi, mens nå lider jeg av flere andre sykdommer. Det er lenge siden jeg har kunnet slappe av uten å tenke på hva sykepleiere og leger pålegger med å gjøre. Derfor hadde det vært helt herlig om jeg hadde kunnet skjemme meg selv litt bort med et sugerør av glass! Jeg vet det er mange som fortjener å vinne, men… jeg vet at livet handler om å tro og å håpe. Så jeg krysser fingrene for at hellet er med meg! Depresjonen spiser meg opp innvendig, men en liten oppmerksomhet ville gjort en tøff hverdag litt lysere for en stund :) Stor klem til vakre deg<3

 8. åå, så gøy med konkurranse! jeg er med! har likt facebooksiden og innlegget på bloglovin :))

 9. Jippi!! Sugerør i glass har jeg ønsket meg i det siste, så her må jeg bare ta sjansen og bli med på konkurransen!

 10. Heisann!
  Vil bare fortelle deg hvor fantastisk stolt jeg er av deg, kokebok å greier da! Det er moro det :D
  Selv om jeg ikke er vegetarianer eller gluten/sukkerfri så elsker jeg bloggen din. Du er virkelig en god inspirasjonskilde, selv for oss som spiser alt. Jeg spiser mindre kjøtt, sukker og annet som man burde roe ned på. Og det er kun på grunn av alle de fine alternativene du kommer med! Så tusen takk :D

 11. Yay, jeg har hatt lyst på et slikt sugerør lenge, men har aldri somlet meg til å kjøpe det.
  Hadde vært perfekt å vunnet et :D

  Og, jeg følger deg allerede på facebooksiden til bloggen din, og liket innlegget på bloglovin ;)

 12. åh, for en herlig duppedings! Jeg kjøper aldri sugerør, det føles nesten ut som å ha pappfat og plastkrus – totalt unødvendig og svært lite miljøvennlig. Og man skal alltids klare seg uten denne «luksusen», men sugerør av glass var en kjempeide! «krysser fingrene for vinnerlodd» :D

 13. Jag vill vara med! Gleder mig till att få se din nya kokbok, all lycka till dig med den!

 14. ÅÅ, Så fin konkurranse! Har hatt veldig lyst på et slikt rør helt siden du presenterte det aller første gang for noen år siden. Håper jeg vinner! :)

 15. Blir mer enn gjerne med på konkurransen. Tusen takk for all inspirasjon du gir. Jeg er oooofte innom bloggen din!! Hilsen Liv

 16. Jeg er med! Stilig med sugerør av glass, de er sikkert moro å drikke smoothie i forskjellige farger med :)

 17. Du har så mange supre oppskrifter, og bloggen din er veldig spennede å følge. Jeg har delt konkurransen på facebook, og håper på det beste!

 18. Liker deg både med min private facebook og siden til Kjøttfri52, så da får alle vennene mine og bloggfølgerne se at jeg liker din blogg :-) Helt genialt med sugerør i glass! Hvor får man tak i slike? Har aldri sett det før, bare i metall… sånn skje som er både sugerør og skje. Men de blir veldig påvirket av temperaturer så glass funker sikkert bedre.

 19. Liker allerede FB-siden din, har likt innlegget på bloglovin og delt konkurranse-innlegget fra FB-siden din :)

 20. Har så lyst på sugerør av glass, så unødvendig med plast sugerør, men akk så mye bedre smoothien og juicen blir med det. Men med studentbudsjett hvor sunn mat (vegansk såklart) blir prioritert, er det ikke så mye til overs for slike kjekke ting. Følger allerede på bloglovin og har likt innlegget, og følger også såklart på fb. Har også delt linken der.
  Du er så inspirerende. Ha en strålende helg!

 21. Stilig og kjekt :)
  Jeg følger facebooksiden din, men har ikke blogg.
  God helg! :)

 22. Flinke Silje! Du er en stor inspirasjon! Kjempekoselig å følge bloggen din, og stadig lager jeg noe som du har inspirert meg til! takk og takk! :) krysser fingrene for sugerør! ;)

 23. Hallo, jeg oppdaget nylig siden din for rundt en uke siden. Jeg er veganer som ønsker å lære å lage mer raw food, så jeg søkte på Google og fant en link til siden din der. Jeg likte spesielt det du skrev om raw sjokolade! og jeg skal til nå å bestille produkter til siden du linket til slik at jeg kan lage min egen sjokolade også :D Det var først i dag tidlig at jeg så du hadde konkurranser også, så gøy! og stå på, med å skrive og være inspirerende for oss, så kommer vi tilbake til bloggen din gang på gang! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.