Videosnutt: Katt (hund?)

Vi hadde nettopp en katt på feriebesøk, og her er en liten filmsnutt med henne.
Er hun ikke søt??  Sånn holdt vi på i over et kvarter, og på kvelden hadde hun enda en runde, hvor hun leverte strikken anna hver gang til meg og teg. Jeg elsker rare katter! :-)

25 thoughts on “Videosnutt: Katt (hund?)

 1. Åh, hun var fantastisk skjønn! Vi skal få oss katt fra fod idag og jeg gleder meg som en liten unge!

   • Det blir fosterhjem i først omgang. Jeg vil vite hvor jeg skal bo endel år fremover før vi tar til oss en egen katt. Den kom desverre ikke igår, men vi satser på idag, gledings!

   • Så bra at du tenker slik, det er altfor mange som IKKE tenker seg godt om før de skaffer seg dyr!
    Gleder meg på dine vegne, det er alltid spennende med ny katt :-)

 2. Åå, sånn gjør min katt, det er kjempemorsomt :D Han gir av og til opp da, men han kommer ofte med ting opp i sofaen til meg når han kjeder seg ^^

 3. Artig :) Slik var Zita katten vår også. Kom inn til oss i sengen om morningen med en leke som vi kastet og hun hentet den opp i sengen til oss igjen <3 Jeg trodde kanskje hun hadde vært for mye med hunden vår, men det er tydligvis en ting for enkelte katter! :)

 4. haha, så morsomt! også lignet hun veldig på den ene katten hjemme i mandal. skulle ønske katten jeg passet på nå var like lett å underholde, men hun stirrer bare dumt på meg uansett hva jeg gjør.

 5. Hehe, morsom katt ;) Er så hjertevarmende å se katter som er rolige og trygge med mennesker. Er allfor mange katter som er redde og bekymret ovenfor mennesker.. Btw, de nye bildene til header er uber fine! Heldig du :) Vil også ha noe lignende, men aner ikke hvordan jeg kan ordne noe slikt :P

 6. Så skjønn pus:) Min Damien lærte seg å fetche når han var liten, plutselig gjorde han bare det:) Det var ganske morsomt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *