Verdens første mmonster!

I 2005 laget jeg for første gang det som ble starten på monstrene som selges i Eplabutikken min i dag. Og vet dere, mamma har fremdeles en av de aller første jeg laget, det er over 7 år siden! Litt sliten er han blitt, men fremdeles fin? :-)

23.11.09 la jeg monster ut for salg for første gang på Epla, og har solgt mange både der og på privaten. Arti! Her kan dere se de som er blitt solgt, og her er de som ligger ute folk salg akkurat nå (flere kommer snart). Det går litt i perioder hvor ofte og mange jeg lager, men når jeg først får ånden er det veldig morro.

Jeg elsker at så mange liker monstrene mine, og jeg håper flere vil få sitt første (eller andre, tredje eller fjerde) monster iløpet av 2012 ♥ ♥ ♥

-> mmonster på epla <-

17 thoughts on “Verdens første mmonster!

  1. Du er så søøøt, godt du endelig er tilbake igjen!! Og jeg kan ikke la være å undres over at du er så inspirerende og nydelig for meg- som kunne vært din (unge)mor. Kanskje jeg skulle laget et blogginnlegg på deg snart! Du, din innstilling til livet, din kreativitet evne til å spre glede- bør nå ut til flest mulig!!!

  2. Husker Ragnhild fortalte meg om mmonsteret sitt, et lilla ett :) Jeg ble forelsket med en gang, så jeg har et fint selvlysende kirsebærmonster :D

  3. Så gøy. Jeg så riktig på nøkkelhanken min i sted, og så tenkte jeg at det monsteret har jaggu tålt en del. Det har til og med vært på Kreta og et par turer til Nederland :) Jeg liker det så godt, i favorittfargene mine til og med; blå med rosa/lilla prikker :)

  4. Monstrene dine er bare så utrolig skjønne! Akkurat passe søt/sær for min smak! :D (PS: det er et komplement at noe er sært! ;) )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *