Veggismiddag: Favoritten min (fylte hjertesalatblader)

Her er yndlingsmiddagen min for tiden –

Fylte hjertesalatblader

Jeg er HELT hekta. Bruker hjertesalatblader som tacoskjell også, det er SÅ godt og SÅ mye sunnere. Idag hadde jeg wok i dem bestående av finhakket sopp, gulrot, litt quinoarester, vårløk, krydret med himalayasalt og litt soyasaus. Legger ei stripe i midta av salatbladene, har på litt magerkesam og litt friske basilikumblader, voila!

Du kan lage det fyllet du selv ønsker og putte oppi det du vil. Når jeg spiser salat og wok/fyll på denne måten blir jeg mye fortere mett enn hvis jeg gafler det i meg på vanlig måte. Også er det jo litt morsommere å spise det slik.

Kunne du tenkt deg å spist dette til middag en dag?
Hva spiste
du til middag idag?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *