Vegetarisk Julemesse 2013, takk for i år!

Veg julemesse demo 1

Veg julemesse silje

Veg julemesse bøker 2

Veg julemesse bøker

Veg julemesse silje og ina

For en vidunderlig dag! Tusen takk til alle kom på foredraget mitt, takk for alle fine ord og samtaler, takk til dere som likte boken min, takk til dere som kjøpte den både til dere selv og som julegaver til de dere er glade i. Takk til beste Ina og dere andre som hjalp meg masse. Takk for hele denne dagen, jeg er så lykkelig! Nå trer jeg inn i komatilstand med et digert smil om munnen. Vegetarisk Julemesse i Oslo 2013, jeg liker deg!

Neste bokevent er førstkommende lørdag 14.desember i Trondheim på Zenit Yoga på Bakklandet. Facebookevent og påmelding her. Og deretter Molde tirsdag 17.desember, event kommer.

Hvis noen tok bilder fra foredraget eller fra standen må du gjerne sende meg på epost: silje(krøllalfa)siljesreise.com. Jeg har lyst å poste flere!

Hadefint så lenge :-)

31 thoughts on “Vegetarisk Julemesse 2013, takk for i år!

 1. Jeg skal på arrangementet den 14 desember. Gleder meg :) Det blir å få en signert utgave av kokeboka di, ja – for så å ta den med tilbake til Levanger.

 2. Å; jeg ønsker meg boken din til jul, så jeg gleder meg veldig til julaften! Da får jeg forhåpentligvis bla i den, jeg óg! Ha en fortsatt god førjulstid! – Emilie

 3. Hei!
  Takk for flott foredrag/demonstrasjon, og for digge smaksprøver selvfølgelig. Du er så utrolig herlig, og man kan ikke la være å smile eller bli i godt humør av å være i nærheten av deg. Du er en ekte gledesspreder :-)
  Jeg har nå bladd meg igjennom hele boken din, og jeg må bare si gratulerer, og takk, for en fantastisk bok! Den kommer til å bli brukt mye! Gleder meg til å gå igang med utforskingen når det blir juleferie og mer tid til overs. Du er en stor inspirasjon for meg ved at du har vist at man kan komme så utrolig langt selv om man har fått mange år ødelagt av sykdom. Du viser at det er mulig å få det bedre, selv om situasjonen kan virke håpløs. Så takk for det, takk for at du deler/hat delt deler av din reise.
  Masse lykke til videre med boklanseringen og alt annet, og så ønsker jeg deg en riktig god førjulstid videre :-)

 4. Du var så søt og virket så troverdig! Og så strålte du sånn, det må være noe med kostholdet :) Ønsker deg lykke til videre med salg av bøker! Kakene var kjempegode! Likte veldig godt hårfargen din også! Bruker du noen spesiell farge eller? Har lenge ønsket meg akuratt den fargen!

  • Tusen takk Elena til alt! Så kjekt å høre<33 Håret ja, det er først og fremst et ekstremtilfelle av ettervekst, hehe. Min naturlige farge ned til ørene, og gammel bleiking i tuppene. Jeg justerer fargen i både etterveksten og tuppene kaldere med en hårfarge som heter Directions i fargen Lilac som jeg kjøper på eBay, her er link. Bra selger og rask shipping, hvertfall når det ikke er jul. Jeg blander hårfargen med litt Miranda hårkur fra lush og lar den virke noen timer. Av og til blir det i overkant lillaskjær, men som regel går det greit ;-)) Hårfargen er vegansk og ikke testet på dyr. Den er ikke permanent og vaskes gradvis ut.

  • Først etter julemessen blir bøkene sendt ut, så jeg vet at de er på vei i posten nå :-) Så den kommer iløpet av uka hvis posten går som den skal.

 5. Så fin boken ble! Tusen takk! Skikkelig inspirerende! Gleder meg til å lage fra den! :)

 6. Det var veldig hyggelig å prate med deg, komme på foredraget ditt og å kjøpe boka di! :-D Jeg har kost meg med å bla masse i den i dag – jeg elsker den! :-D Du er så flink! :-D

  • Hipp hurra! Tusentakk! Nå ble jeg glad. Og det var veldig hyggelig å prate med deg igjen også. Flott bloggpost du laget forresten! Veldig trivelig at du tok med noen ord om boken min :-D

 7. Gud, jeg glemte helt å gratulere deg! Gratulerer med bok, og et kjempebra foredrag! Var kjempekoselig å se deg live og hilse på deg :)

  Enya

 8. Utrolig pen du :) Savner flere innlegg fra deg :(
  Du så veldig brun ut på disse bildene, har du brukt selvbruning, eller har du vært i syden? Om du har brukt selvbruning, hvilken? Utrolig fin farge, og regner med den er uten all slags dritt! :-D

  • Det blir tid til blogging nå som jeg er ferdig å jobbe med boken så mer skal det bli, jippi! Ja måtte freshe meg opp litt til messa så bruna meg litt ;;-) Jeg bruker denne selvbruningen fra iherb. Jeg tror det er litt mindre gugge i denne enn andre. Den er ihvertfall ikke testet på dyr, er glutenfri og vegansk, og det står at ingrediensene er naturlige. Så jeg tror den er helt ok. Den gir bra farge syns jeg, og lukter ikke like ille som mange andre selvbruninger gjør, og tørker ikke ut huden i ansiktet (mitt).

 9. Jeg fikk meg en overraskelse da jeg leste at du faktisk er 26 år gammel. Jeg synes du ser ung og vital ut; du har glød. Trodde at du var rundt 20/21 år… Med andre ord: som meg. Hehe. Vittig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *