Veganske dressko til mann

Det er viktig både for meg og Teg å ikke kjøpe ting med skinn og pels, så her får dere se de nye dresskoene hans! God kvalitet, fra nettbutikken Vegetarian Shoes. På bildet øverst ser dere skoene + en «vegan taxiwallet», og et belte han tenkte å bruke til dress og fint. Belte fra Vegetarian Shoes, og lommeboka fra Ebay tror jeg.

Så da vet dere at det trenger ikke være skinn for å være bra saker :-)

10 thoughts on “Veganske dressko til mann

 1. Så bra :-) Har sagt det før og sier det igjen: jeg ELSKER vegetarian shoes!
  Adrian sine gamle dressko funker fortsatt, men neste gang blir det disse.

 2. Nå har jeg laget mangotertene dine.. og de var helt fantastisk gode!!

  Jeg lurer derfor på, siden du holder alle andre raw kaker hemmelige, om det snart kommer en kokebok med alle oppskriftene dine? hihih :)

 3. Veldig fine sko! :-)
  Jeg har et lite spørsmål til deg. Jeg har selv tatt avstand fra å kjøpe skinnprodukter for en god stund siden, men er litt usikker på hvordan jeg skal forholde meg til (om jeg kan si det sånn) til de gamle skinnproduktene mine. Det er stort sett noen par sko, en jakke og noen second hand skinnbelter. Hva er dine tanker rundt dette?

  Takk for en inspirerende blogg! :-)

  • Personlig bruker jeg mine gamle ting som feks sneakers, som er av skinn. De ble kjøpt før jeg ble veggis. Men jeg bruker ikke gamle skinnjakker og slikt, mest fordi det blir «for mye» skinn for meg. Nå i dag kjøper jeg aldri nye ting med skinn på, hverken brukt eller nytt. Så hvis du føler at du med hevet hode kan bruke dine gamle ting så er min mening at du kan gjøre det, og føles det feil gjør du det ikke. Det som er kjøpt før er kjøpt. Og så lenge man nå, med den kunnskapen og innsikten man har fått ikke lenger støtter den delen av industrien, så syns jeg det er greit å fremdeles bruke det gamle til det er slitt ut. Det er min mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *