Vegansk, sukkerfri og glutenfri: Eplekake med quinoa og agave

I påsken ville jeg ha KAKE. Som vanlig er jeg inspirert av oppskriftene på Sanabona's nettsider, så nå skulle det skje: EPLEKAKE :D Den smakte krydderkake og ble litt seig på en måte, litt tung, litt som brownies. Men absolutt god! Kjempegod faktisk! Men man kan med fordel ha større eplebiter, ikke raspe eplene som det står i oppskriften. Mamma og resten av gjengen trodde på at kaken ikke ville bli så tung hvis bitene hadde vært større.

Klikk på oppskriften for å komme til nettsiden.To boller, en tørt og en til vått. Jeg hadde ikke rosiner, men brukte en miks av gojibær og tørkede fersken istede. De røde bærene ble veldig fine i kaken. Eplecidereddik hadde jeg heller ikke.


Blandet sammen og hatt i en form med bakepapir. Jeg har ikke kakeform så jeg brukte en ildfast glassform.


Ferdig!


Den hevet seg til og med!


Nam nam :9
Den sto i ovnen først 35 min, men måtte ha den inni 10 min til.

Denne kaken skal jeg prøve å bake igjen en annen gang og!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.