Vegansk hudpleie fra Pacifica og Derma E

Pacifica hudpleie scent-7354

Ei dame jeg har blitt litt kjent med i det siste er Linda som diver butikken Scent her i Trondheim, les om butikken her. Alle produkter hun fører er 100% uten dyretesting, med hovedfokus på naturlige ingredienser og produkter av god kvalitet. Så langt det lar seg gjøre er produktene også med økologiske ingredienser. Hun håndplukker hvert merke selv og har høye krav. De siste 4 årene har jeg vært lidenskaplig opptatt av å bruke nettopp produkter av denne typen Linda fører, jeg vil nemlig ikke ha en coctail av kjipe ingredienser i kroppen min, hverken fra produkter, sminke eller mat.

Jeg elsker konseptet og at hun er litt «kjerringa mot strømmen», det er kult å satse mot det «vanlige» av produkter som det finnes overalt i butikker. De produktene er ofte alt annet enn bra for både oss og dyrene. Det er på tide å bli bevisst!

Linda hadde lyst jeg skulle prøve to merker hun fører i butikken, Pacifica og Derma E. Jeg var ikke vanskelig å be, butikken hennes og produktene sprer jeg gjerne ordet om, jeg har jo gjort det samme om tilsvarende produkter i flere år selv.

De som har fulgt bloggen min over tid har kanskje fått med seg at jeg elsker ting med vanilje og kokoslukt ;-) Derfor ble det naturlig at jeg skulle prøve Pacificaproduktene i duften «Island Vanilla». Når jeg var i California i fjor kjøpte jeg faktisk en slik parfyme på Whole Foods, det var lettere krise i hjemmet når jeg gikk tom og ikke fikk tak i ny. Derma-E er hudpleien er til ansiktet, jeg har ikke brukt dem så lenge enda så venter litt med å skrive om dem. De skal passe til sensitiv hud som trenger godt med pleie, jeg har trua.

Begge merkene er veganske, ikke dyretestet og har mye snillere ingredienser enn vanlige hudpleieprodukter – ingredienser som virkelig fungerer!

Derma E hudpleie scent-7361

Dette blir enda litt mer reklame, men det som er stilig er at Life-helsekostkjeden nå selger Pacificaparfymene på disse butikkene: Life på Tveita, Bryn, Tuvensenteret, Notodden, Solsiden, City Syd og City Lade i Trondheim, Kristiansund, Brynsenteret og Helios Colosseum.

Link til Pacifica.
Link til Derma-E.
Link til Scent.

Dette er produkter verdt å sjekke ut :-)
Har du prøvd dem? Hva syns du?

5 thoughts on “Vegansk hudpleie fra Pacifica og Derma E

  1. Har ikke prøvd så mange merker egentlig, men kanskje jeg bestiller noe fra den nettbutikken senere, er noe lei av å bestille fra andre land, det koster jo altfor mye om varen er noen kroner over 200 kr! Bestilte en hudkrem fra Raw Gaia, ble jo nesten 500 kr til sammen for alt :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *