Unzia før og nå


Unzia før: Svart i blikket, sint på mennesker, angrep når vi prøvde å kose med henne.


Unzia nå: KOSEPUS!

Når hun kom i hus trodde vi at vi hadde fått en skikkelig hard nøtt å knekke, for så sint som hun var hadde vi aldri trodd at vi så raskt skulle sitte her med den mest kosete katten av alle 15 vi har hatt på besøk. Det er helt utrolig! Og gjett om jeg og teg koser oss da! Kosepus er det beste i hele verden ♥ ♥ ♥ Hun hadde lett ligget under dyna i senga sammen med meg HELE dagen hvis hun kunne (sånn som her), og vi må bære henne bort til maten og vannskåla hennes, for hun glemmer å drikke og spise oppi all kosen. Også skravler hun mye, så mye at jeg nesten blir gal av og til, haha.


Unzia og meg akkurat nå ;-)

Ønsker alle en god uke!

 

 

58 thoughts on “Unzia før og nå

 1. så bra! kosepuser er de beste, skulle ønske våres katter var det… de må selv bestemme når de vil ha kos, og det skjer ikke så ofte (og når det først skjer passer det sjeldent).

 2. aaaw så koslig!! Tenk så mye bedre hun har det med seg selv også nå’a! Takket være dere!

 3. Ååå så fint å se at hu har blitt trygge å kosen :D Ingenting e bedre enn ein kosepus!!

  Min pus har ikkje låge i mitt fang ellår någe siden hu va kattunge :( Ka magiske triks e d dåkk bruge for å skaba di om te kosepusar :P? Tell me tell me^^

 4. For en nydelig katt! Det virker som dere har en unik evne til å gjøre katter trygge og fornøyde. Hva er det egentlig dere gjør? Dét kunne jeg gjerne tenkt meg å lese mer om. God uke til dere også! :-)

  • Det kan du si, jeg vet ikke helt? :-) Vi er vel blitt vant til å ta imot dem, og er ikke redd for reaksjonene deres lenger. Vi bare pøser på med kjærlighet og tålmodighet.

 5. Ingen ting er bedre enn kosete katter :) Stakkars, hun har sikkert hatt det ganske tøft om hun var så sint. Har hun vært hos en barnefamilie eller noe? Jeg hørte om en hund som ble alivet fordi den beit en liten unge. PÅ røntgen av hunden så de at kroppen var full av knappenåler. Får helt vondt i hjertet.

  • Nei og nei! :-// Ang Unzia så tok Dyrevernsnemda henne ut av en leilighet der det bodde en alkoholiker, og hun har hatt det ganske tøft allerede i sitt 7 mnd gamle liv utifra hva jeg er blitt fortalt. Men det er ofte enklere med unge katter enn de som er blitt noen år gamle. De små er lettere å snu :-)

  • Herregud, det er jo helt vilt! Synes at det å avlive hunder fordi de biter er i utgangspunktet urettferdig og dumt, ettersom det aldri er hundens feil… Hadde en labrador (!) engang som hadde blitt slått og mishandlet hele livet, så da han kom til oss bet han og knurra bare noen nærmet seg, og til og med han gikk det an å omvende (etter LANG tid). ARG. Håper historien med knappenålene er overdrevet…

 6. For en utvikling! Virkelig bra jobbet – dere må ha en hel unik evne mtp å få kontakt med dyr :)
  Jeg må også kommentere øyenbrynene dine som det ser ut som at du har «sluppet ut», så flotte og tykke de er! :*vil også ha* :)

 7. Å, det var godt å lese at ho ble en kosepus til slutt! :-D sååå søte kosebilder, d. Og så fine øyebryna dine er!

 8. Så koselig :-)
  Jeg blir helt rørt her jeg sitter, dere er rene kattehviskerne :-)

 9. så herligt innlegg. blir så glad av å lese om de herlige kattane du har på besøk!

 10. Jeg tror det er litt sånn med de som ikke har fått så mye kos her i livet. Når de først skjønner hva det vil si å være ønsket og elsket så tror jeg de forsøker å ta igjen for alt det tapte:) vi tok over en rotweiler som bare hadde stått alene på en kennel i over 3 år før vi fikk henne. Hun er i dag den største kosegrisen jeg vet om! I starten var hun så redd hun kunne knapt gå i en trapp. Hun bare eeelsker er å kose, mye mer enn de andre hundene vi har hatt:)

 11. Koselig å se hvordan du tar deg av og stuller og steller med «barna dine». En skikkelig dyrevenn både du og FA tydeligvis. Du på katter og han på hunder. Bror og dama har «bare» de to fortsatt?!
  Skulle ønske jeg hadde like stor tålmodighet med mi(hund) som du ser ut til å ha med kattene dine…. Dyr er som barn… Skikkelig utforende, men du så glad en er i de…

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Monica M.

 12. Ble så rørt av dette innlegge og kjente det langt inni hjerterota når jeg så for en kosepus dere har klart å gjøre en sint og redd pus. Er så glad for at det finnes mennesker som dere <3

  Nydelig pus

 13. Så fin hun er :)
  Skulle gjerne vært fosterhjem for katter selv,men vi har 3 stykker selv som kanskje ikke hadde satt pris på å få inn nye katter hele tiden.
  Vi tok inn en hjemløs katt i fjor,og han var også veldig sint og redd i begynnelsen.Det eneste som hjalp var tålmodighet,og nå er han en skikkelig kosepus som alltid er glad for å se oss :)

 14. Åhh! Hun er jo bare så nydelig!
  Hadde adoptert henne tvert hadde jeg hatt plass til en til katt. Håper hun finner seg et godt og varig hjem:)

 15. åå helledussen! så herligt! Beste belønningen er når dyr kommer til oss av fri vilje:)

 16. Eg tror at denne lille frøkenen kommer til å knuse hjertet ditt når hun får nytt hjem…

 17. Det er så fint alt du skriver om kattene, jeg tror du inspirerer mange av oss. Det vet du kanskje allerede, men jeg ville si det likevel!

 18. Jeg beundrer deg som hjelper alle disse hjemløse sjelene. Har temt en villpus selv og nå er hun tidenes kosekatt – sosial som bare det. Hun har blitt innekatt fordi hun blir «vill» hvis jeg prøver å slippe henne ut, men hun har fått venner inne sammen med seg i fra dyrebeskyttelsen i Bodø og lever et godt liv. Har klikkertrent henne og hun kan flere triks enn de fleste selskapshunder. Vi kan kanskje ikke redde alle, men vi bør i hvertfall forsøke å redde noen.

 19. ååå kosepus!skjenner det kribler hele kroppen min når jeg ser en kosepus.gjett om pusen min får gjennomgå når hun kommer inn moahaha.men fosterpusen vi har nå var slik i begynnelsen også men jeg liker slike utfordringer for jeg vet de blir myke som smør etterpå:).han strekker ut poten sin tilogmed for å få mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *