Ukens blogg hos Matbloggsentralen!


________________________________________________________________________________________


________________________________________________________________________________________

Jeg er Ukens matblogger på Matbloggsentralen akkurat nå, er det ikke gøy? Det er en ære å få være det, kjempetusentakk til Ina og Ina bak Matbloggsentralen:-)

Dere kan lese intervjuet med meg her.

Det er gøy at bloggen vekker interesse, jeg er veldig takknemlig. Alle som blogger vet at det ligger mye jobb bak for å gjøre det pent, og da er anerkjennesle innmari kjekt. Nå gjenstår det bare at dere begynner å kommentere igjen, da blir det bra! Den beste motivasjonen er jo å få tilbakemelding fra dere!

Hva syns dere forresten om den nye headeren min? Det er frosthimmel fotografert for en ukes tid siden. Jeg er ikke spesielt glad i vinter og kulde, derfor har jeg fokusert på det jeg liker ved det, nemlig de fine fargene og skyene. Også har jeg laget matchende visittkort, hva syns dere om det? Blir glad for tilbakemeldinger!

20 thoughts on “Ukens blogg hos Matbloggsentralen!

 1. Det var en veldig fin header syns jeg, Silje. Herlig farge på den! Og så lurt m matchende visittkort:) Stå på!

 2. Nydelig header og nydelig bllogg. Er innom bloggen din så å si daglig, har funnet mange gode oppskrifter som jeg har prøvd. Du inspirerer stort!!! Måtte du fortsette lenge, lenge!!

 3. Velfortjent Silje <3

  Du er en av mine store inspirasjoner når det gjelder å ende livsstilen min….

  Tusen takk for at du deler så masse fine oppskrifter <3

  Og takk for at nettopp DU er DU <3

 4. Wow, gratulerer! :D Du er jo en kjempeflink blogger da, skal nevnes :)

  Jeg liker headeren (og nå visittkortene) veldig godt :D

 5. Blir alltid glad når jeg scroller bloglovin og ser blogginnlegg fra deg :) veldig fint bilde! liker stemningen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *