Tulla Fisher i Trondheim

På Tulla Fisher spesiallagde de en god salat til meg når jeg var ute med familien og skulle spise på lørdag. Så da vet dere andre som også er vegetar (eller har andre ting dere ikke spiser) at på Tulla kan man få mat hvis man spør uten at de ansatte blir sure :-) Obs: De har ikke soyamelk til kaffen.

Vegetarsalat ala Tulla, uten meieriprodukter og gluten:

Glemte å ta bilde før etter at jeg hadde rørt rundt i den og alt oppå hadde falt ned i bunnen av skåla. Men det var salat, tomat, bakt paprika, store grønne oliven, rødløk og olje/urtedressing av noe slag. Kunne med fordel hatt bønner/linser og cashewnøtter i den. Men jeg ble mett, og glad for å få noe jeg kunne spise der.

Tusentakk for god service!

Her er vegetarpizzaen teg spiste:

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.