Tropikokosmoothie

Kjempegod sommersmoothie! Du kjøper en fersk kokosnøtt på asiatisk butikk, åpner den, tømmer ut vannet i et glass, og skraper ut kokoskjøttet med en skje. Skyll kokosen og hiv det i blenderen sammen med mango, ananas og banan (ferdig frossen miks fra rema1000) og gjerne en teskje Lectihin hvis du har (gjør den ekstra creamy og digg). Bruk nok kokosvann til at det går rundt i blenderen. Ferdig!

Superdigg smoothie! :-)

23 thoughts on “Tropikokosmoothie

  1. Superkul smoothie ved å bruke kokosnøtten. Tenker du er stappmett når du har mesket i deg hele smoothien! ;-D

  2. mm den så skikkelig digg ut ! har ikke sett fersk kokos her, hva koster den? jeg var i india i år, der var det kokosnøtt hver dag etter yoga, gjerne mange på rad :) kostet litt over en krone pr stykk. savnet var stort når jeg kom hjem ;)

  3. Ååååh! Jeg elsker fersk kokosnøtt. Har ikke smakt det andre steder enn i Brazil. Er det å få kjøpt på asiatiske butikker året rundt eller er det sessong nå? Må virkelig prøve å få tak i det!

  4. Å, kokos som er så godt! Dette skal prøves. Men brukte du både kokoskjøttet og vannet? :)

  5. Åh, digg! Elsker egentlig kokos, men jeg blir alltid så kvalm av det… Ikke sånn tørka kokosflak og sånt, men type kokosmelk. Triste greier :/

  6. Så kreativ og artig måte å servere smoothie på! Kan tenke meg at denne smakte himmelsk ja, i allfall når man har fersk kokos og kokosnøttvann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *