Trondheimsfavoritt: Den grønne gren

En av mine favorittbutikker her i Trondheim er den lille butikken «Den Grønne Gren» som ligger på Bakklandet.
Der har de steiner, bøker, musikk, røkelse, smykker, lamper +++ Og ikke minst har de en helt unik steming og energi. Å gå en tur inn på Den Grønne Gren er som balsam for sjelen.
Åpningstider:
Onsdag – fredag 10-17
Lørdag 11-16

Bildet er lånt fra deres nyoppstartede blogg HER.

En dag jeg var innom der tok jeg litt bilder av steinene med mitt nye objektiv :-)))) 50mm 1.8


Citrin. Den ble med meg hjem ;-)
Ta deg en tur på Den Grønne Gren hvis du ikke har vært der enda :-)

 

19 thoughts on “Trondheimsfavoritt: Den grønne gren

 1. Åh, takk for tipset! Bodd i byen i tre år nå, men fortsatt mange spennende butikker jeg ikke har oppdaget!

  • Veldig fint der, spesielt å sitte ved den lille «strandlinjen» bortafor flytebryggen til Gamle Nabo eller hva det heter der.

 2. Åh, den har jeg faktisk ikke hørt om. Må ta meg en tur ser det ut som ja :D
  Og jeg har bare bodd her i 20 år =/ Haha

 3. Åh, så fin butikk!! :-) Jeg er sjelden i Trondheim, men denne står nå på lista over besøkssteder (i tillegg til lushbutikken der).. Samler du på steiner? Jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge, så har ikke fått med meg alt sånt. Er det noen spesiell grunn til det i så fall (en venn av meg bruker f.eks. rosenkrans mot stråling og diverse)..?

  • Begynte å få interesse for steiner og krystaller for noen måneder siden, så er ganske i startfasen enda. Har ikke så mange enda, men de jeg har er veldig gode og fine :-) Grunnen er… jeg vet ikke. Jeg bare fikk en følelse av at det var riktig.

 4. Ser ut som en utrolig koselig butikk! :)

  Svar: Ja, den lukter veldig godt! Og sjampoen er herlig. Bestilte balsamen nå. :)

 5. Svar: Ja, man har egentlig lyst å spise den, ikke bruke den i håret! :P Den passer supert til håret mitt også, blir mye mer volum i det.

  Jeg har bestilt fem pakker fra iHerb nå. Uffda. :P Fikk igjen på skatten i dag. De har så mye interessant og nyttig der at det er nesten litt farlig! ;)

 6. Så kjempekoselig ut der- er bare så innmari sjeldent i Trondheim. Finnes vel noen lignende skatter her i Oslo også, tenker jeg, og det er verdt å gå på oppdagelsesreise sånne steder. Gir masse inspirasjon, glede og energi:)

  Ps. Har fått hentelapper fra iherb, og der venter den ris-/grønne teen du anbefalte. Er SÅ spent på den!:):)

 7. Bor jo i Trondheim, så den butikken må jeg innom en gang. Og på Bakklandet er det jo så mange koselige butikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *