Trønderskyer

Det er så FINT i Trondheim for tiden! Vi har noen praktfulle solnedganger, og jeg blir nesten lamslått over for vakkert landet vårt er. Har dere sett skyene eller? De bare velter seg rundt i farger, fasonger og lys, og endrer seg hele tiden. Husk å se opp når dere er ute fra kl 12-15, det er så mye å se hvis man er oppmerksom på det! Disse bildene er forresten ikke redigert, så dere skjønner hvor fint det var.

Legger du merke til skyer og andre fine ting rundt deg? :-)

 

29 thoughts on “Trønderskyer

 1. Jeg legger ofte merke til månen for tida. Når jeg kommer ut fra jobb om dagene er månen så innmari klar og fin på en knall-mørkeblå himmel, og det er helt mørkt ute. Nydelig <3

 2. Ja, skyer er vakre! Jeg pleier å være flink til å legge merke til dem. Og noen ganger når jeg er skikkelig trøtt og er på vei til skolen eller jobben så er det akkurat som skyene sier «hei, se på oss!», og så er de vakre og jeg blir glad :-)

 3. Åhhh.. Du tar så fantastisk gode bilder Silje!!!! Får ikke mindre hjemlengsel når j ser dem.. Enig med du! Norge e fantastisk vakkert! Vet ikke hvor mange naturbilder j har men d er mange.. Ha en strålende fin aften! :)

 4. Ja, jeg bruker også og legge merke til hvordan himmelen og skyene er. Så mange fine solnedganger i Trønderlag, vet ikke hvordan det er andre steder i Norge, men jeg ser ofte så mye fint fra utsikten fra huset mitt (stua og verandaen). Så mange fine fager og variasjoner som dukker opp. Nydelig når det skjer :) :)

 5. Kjempefine bilder :-)

  Ja skyene er vakre for tida, har også en fantastisk skyline ut av vinduet mitt mot fjorden og solnedgangen
  som farger skyene ildrød, blir rørt og berørt over hvor vakkert det er da :-)

 6. Det er så givende å legge merke til alle de små fine tingene i hverdagen!=) Jeg ruslet rundt i Trondheim i dag, og det var ikke så koselig…kaldt og sterk vind, brrr=P

 7. Jeg ble lært opp av ei venninne i fjor, til å finne fine ting rundt meg. Finne små gleder i vakre farger. Ole var sånn og, stoppet og tok alltid bilder av solnedganger. Trøndelag har så mange vakre solnedganger, og i dag var en sånn dag. Det var så vakre farger i så mange toner, og skyer i alle former og tettheter. Det var så fiiiint!

 8. jeg må innrømme byen min er fin.ja jeg sier byen min selv om jeg nå har flyttet 45 min unna tr.heim.hihi…jeg er jo der ofte da og setter alltid like stor pris på det!

 9. Flotte bilder og fantastisk lys! Idag er det derimot litt trasigere vær ute, synes ihvertfall jeg. Mer glad i fønvinden som har herja over byen de siste dagene enn det snøslapset som er idag. Det har jo vært helt fantastisk å gå over Gamle bybro i det siste:) Men jeg er sikker på at for de som har peiling på lys og farger, så er det sikkert mange muligheter å fotografere godt i dag også:)

 10. Ja det är så fint nu, vi bruker gå en tur på morgonen, vid nio, då är det mörkt och sen går solen upp när man går hjem gjennom festningsparken, så himla fint!

 11. Ja, det var jo virkelig flott også. Kan forestille meg følelsen du hadde da du tok bildene… En av de beste følelsene som finnes :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *