Tørket økologisk ananas, mums!

Godis fra iherb, denne er superdigg! Inneholder kun tørket økologisk ananas, ikke tilsatt ekstra sukker (men er veldig søt, søtt som snop spør du meg). Kjøpes her. Jeg har prøvd fiken fra samme merke også, myke og bra. Men vær obs! Enkelte av de andre produktene fra samme merke er tilsatt ekstra sukker, så husk å sjekk hvis du er opptatt av slikt.

Ser for meg at denne ananasen blir fantastisk dyppet i raw sjokolade :-))

Har du smakt tørket ananas før?

12 thoughts on “Tørket økologisk ananas, mums!

  1. Har veldig lyst til å smake disse :-).. Er bare obs på at mye tørket frukt inneholder sulfitter, og det skal ikke jeg ha da det kan ha en ugunstig effekt på astmaen min. Men jeg skal sjekke innholdsfortegnelsen :-)

    • De har masse bra tørket frukt uten det på Iherb, Hege :) Jeg sjekker alltid selv, for jeg vil ikke ha slike skumle saker!! :)

  2. Hmm ikke ananas, men bestilte nettopp tørket mango fra iherb, den fra Bare fruit-veldig god!
    Er fremdeles veldig glad at du presenterte iherb her, ellers hadde eg gått glipp av mye godt!!

  3. Det merket der liker jeg så godt! Har selv kjøpt aprikoser, mango og fiken derfra- alle favoritter! Mangoen er fantastisk i rå sjokolade også :)

  4. Nam.. Lurer på, har du noe erfaring med eller kunnskap om de litt større spiremaskinene som finnes? F.eks de på altshop? Funker bra m spireglass, men trenger litt større mengder egentlig.. :-)

  5. Ping: Smoothie,tørket frukt og bok med yoga mat. | Zen of Carita's blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *