41 thoughts on “To sykepassere

  • Jaaa pusespusan <3 Ah, ja feber er sykt vondt! Spesielt når man ikke vil ta smertestillende. Er det like vondt når jeg skal legge meg må jeg faktisk vurdere å ta det i dag likevel. Søvn er viktig når man er syk.

 1. Ååååw. Har og fått noko som liknar på influensa. Lurar litt på korleis det er mogleg, men ullstrømpebukse og supersmoothie hjelp visst ikkje på alt, gitt

 2. Ååååh så søtt :D Sko ønska min katt va sånn, men neeeida d har hu aldri vært å komme aldri te å ble. Men eg e glae i na for d :P

  Kjibt å ver syge, håbe du bler fort friske igjen^^

  • Takk! Det håper jeg også! :-) Heldigvis ikke hals og snørr enda, så krysser fingrene for at det kun er feberen som skal heire.

 3. Jeg er også syk, blir liksom ikke kvitt forkjølelsen. Om du tar en liten teskje cayennepepper i en kopp kokende vann og drikker det, så hjelper det på feberen. God bedring. :-)

 4. Så flinke og snille de er!!
  Mannen min er også syk, så jeg håper bare det ikke smitter meg.

  God bedring, Silje :-)

 5. God bedring fina! (: Det hjelper kanskje litt at du har pusebodyguards som varmer deg og passer på, hihi. De er sååå søte :D <3

 6. Heihei, Silje! :o)
  Jeg lurer bare på hvordan man sikrer bildene sine på bloggen så det ikke går an for lesere å kopiere og lagre dine private bilder. Ser du har det på bloggen og jeg vil gjerne ha det slik på min blogg også :)

  • Mine er ikke sikre de heller desverre. Jeg vet ikke hvordan man gjør det, jeg har fått hjelp av han som hjelper meg med datagreier til å fikse det sånn som det er nå. Beklager!

 7. Jeg er innom bloggen din hver dag og har gjort det i alle fall et år nå. Du er en stor inspirasjonskilde for meg! Jeg er ikke raw, jeg er ikke veganer men blir likevel inspirert av deg og mange av dine oppskrifter har sneket seg inn i min hverdag. Jeg blir også veldig glad av alle dine flotte og fargesterke bilder, ditt store hjerte for alle de flotte kattene, pågangsmotet ditt og dine alltid like optimistiske, søte tekster. Det er en fryd å følge deg, håper du blir å finne på verdsveven i fremtiden også. Ps. snart er det vår! God helg til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *