To smarte raw kakebunn-tips

To raw kaketriks fra meg :-)

– Å bruke plasthansker når man trykker ut kakebunn eller skal rulle godiskuler er smart, for det kleber seg ikke fast og du får gjort jobben raskere.

– Å bruke plastfolie i bunnen av kakeformer er også smart. Jeg bruker plast i hele formen der man ikke kan fjerne sidene/veggene, for da bare løfter du kaken ut av formen med plasten mens den er frossen. På springformer bruker jeg kun plast eller bakepapir i bunnen (siden man kan ta bort veggene på dem).

Har du et smart triks å dele?

ps: Jeg lovet mer enn jeg holdt ang å skrive om intoleransetesten jeg har tatt. Jeg lover, jeg skal blogge om det, og innlegget vil være på plass innen en uke!

5 thoughts on “To smarte raw kakebunn-tips

  1. Enig med å bruke plasthansker!! Jeg slet med klistrete kakebunner, hender fulle av kakedeig etc, til jeg kom på at jeg jo kunne dekke til hendene! Tada! Noen eventuelle hygieneproblemer (hvis det skulle være noen? Vet jo aldri!) løst i samme slengen! Hadde ikke tenkt på å dekke selve formen, så tusen takk for det tipset!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *