To fine jenter på besøk

Nei, jeg mener ikke småpusejentene denne gangen (selv om de er her de også). Jeg har nemlig hatt to andre fine jenter på besøk, nemlig Hege fra hegeslivsstil og Solveig fra hjertet i skogen. Det er kjekt å bli kjent med flere i samme by som har felles interesser! Vi har spist min raw blåbærkake, Heges deilige sjokolade, og Solveigs kjempegode godiskuler med sjokoladetrekk. Om vi har kost oss sa du?? :-) Kattekos, godis, te og gode samtaler – det er aldri feil.

Takk for en kjempehyggelig kveld, jenter! :-)

26 thoughts on “To fine jenter på besøk

  1. Så kost, synd jeg ikke ble med :( Men her holder man sengen med snørr og det som er. Men vi får ta det igjen :)

    • Da er han med kompiser eller på jobb :-) Det er ikke bare jentekvelder her i hus altså, det er en del besøk av hans kompiser også.

    • Klikk deg inn på bloggene (har linket til hege og solveig i innlegget) og spør dem, de som har laget. Ellers har jeg masse oppskrifter på sånt her på bloggen min, sjekk ut kategoriene i menyen til venstre. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *