To dager igjen

Plutselig gikk det opp for meg at om kun to dager blir jeg 24 år. Det vil si at jeg snart har levd 1/4 av livet mitt.

24 har alltid vært mitt tall, og for flere år siden bestemte jeg meg for at hvis livet enda ikke hadde blitt bra når jeg fylte 24, så skulle det ihvertfall blir bra da. Nå har jo faktisk livet mitt blitt veldig bra allerede takket være mye jobbing for å skape det. Men rom for et løft er jo som regel alltid til stede. Derfor skal livet som 24åring bli konge!

Her er en liten ønskeliste til bursdasgen min:


– Lilla og beige sko fra Vegetarian Shoes + innleggsåler.
– Blå converse.
– Liten ismaskin.
– Krølltang. Eller, en sånnder krøllpinne. Vet ikke hva det kalles.
– Ny bra slikkepott.
– Kånken ryggsekk i fargen Graphite eller Brick.
– Rawfood bøker.
– Svarte støvler fra Viking i akkurat den modellen.
– Boks til å ha på blitsen.
– Nikon D3100.
– Syden, sol og varme.
– Scooter, Honda SFX.

;——-)

26 thoughts on “To dager igjen

 1. Greit med ønskeliste! Jeg finner aldri noe jeg ønsker meg til jul og bursdag, men rett etterpå finner jeg masse jeg skulle hatt :P
  Jeg kunne tenkt meg convere i ALLE fargene jeg :D

 2. Ani’s raw food bok er på ønskelista mi også :) Har kikket på den på en bokhandel og likte den veldig mye!

 3. Har du også bursdag på onsdag? Jeg også :D Og det er ikke så dumt å legge en liten ønskeliste på bloggen. Jeg lagde en for gøy for en stund siden (uten bursdag i tankene) og fikk flere av tingene nå i helgen når jeg feiret :) Håper året ditt blir kjempefint! Jeg fyller 30, så jeg begynner på et helt nytt tiår..!

 4. Så gøy å ha deg tilbake!:):) 24 er et fint tall:) Husker faktisk mye fra da jeg var 24, skjedde mye det året, så tror dette blir en fin tid for deg (og det blir det garantert når du har bestemt deg for det!:)), håper du får alt du ønsker deg (og hehe, ja, blå converse er stilig, har et par selv som jeg praktisk talt bor i om dagen;)). Spennende med det nye prosjektet ditt- gleder meg til å høre alt om det!:) Anyways, ville bare si at det er herlig at du blogger igjen, og nyt den siste dagen som 23åring! 24 blir ENDA bedre!!;)

 5. Åh, så fin ønskeliste!! :-) Jeg heier på at du får scooteren, hehe!
  Har bursdag i mars jeg, men har allerede begynt å skrive ønskeliste til jul, slik at jeg ikke er helt blank når foreldre og venner begynner å spørre :-)

 6. Gratulerer på forskudd, står mye av det samme på ønskelistene våre. :D Så lenge du bestemmer deg for det så blir nok 24. året ditt et super år. ;-) Nysgjerrig på det nye prosjektet ditt!!

 7. Fin ønskeliste! Jeg pleier ikke få så mye av det jeg ønsker meg når jeg har bursdag, så blir som regel superglad når jeg får noe jeg øsnker meg.
  Håper du får en flott dag!

 8. Så koselig å se at du er tilbake i bloggverdenen. Var godt å ha en lite sommerferie fra bloggen min også… Håper det neste året blir vidunderlig for deg og at du får mange fine gaver(som du ønsker deg:o))

 9. …jeg kjøpte den i aluminium :) Men fin i hvit og, men var litt for «skitten» hvit for at den skulle passet inn her!
  ..Takker for hilsen inne hos meg, alltid koselig å oppdage nye steder. For her har ikke jeg vært før :)

  ..FIN dag til deg :)

 10. Gratulere så mye med dagen din!!!! :-) Håper feiringen ble/er kjempefin, og at du ikke slår deg når du triller i seng i natt :-)

 11. Jeg har et par sånne støvler i svart, strl. 38, som jeg ikke bruker. De er nesten ikke brukt heller! Om det er riktig strl så kan du jo kjøpe dem billig om du vil?:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *