Titt titt!

Figtreebay siljeyoga

Et lite livstegn fra meg. Er dere der fremdeles? :-)
Jeg jobber og jobber og jobber med kokeboken nå om dagen, det er ikke lenge igjen til den er ferdig!!!!! Var en liten uke i syden for en måneds tid siden, 30+ grader, varm sjø og bevegelig kropp – det var ikke vondt det altså. Føles langt unna nå som kroppen er stiv som en pinne og høstgufs ute. Skulle hatt en ny uke igjen nå kjenner jeg! hi hi. Skrytebilder fra stranda, har ikke vært så bevegelig med en så fungerende rygg noen gang, godt med en kropp som endelig gjør mer som jeg vil.

Jeg har en reiseguide fra kypros å dele med dere, produkter å anbefale, mat å blogge. Alt kommer når det roer seg litt ut i november. Gleder meg til å ha bedre kontakt med dere snilleste gode lesere av bloggen min igjen.

Tenker på dere, så snakkes vi snart!

 

44 thoughts on “Titt titt!

 1. Åh, en uke i syden høres deilig ut! Hadde virkelig vert gull verdt for den verkende ME-kroppen min med en uke i varmere støk nå. Desverre tillater ikke økonomien det i vinter, men jeg håper virkelig på å få ta meg en uke eller to litt lenger sør i verden i løpet av neste høst/vinter.

  Gleder meg masse til kokeboken din kommer ut! Med tanke på hvor mange utrolig bra oppskrifter jeg har prøvd av de du har postet på bloggen kan jeg jo bare tenke meg hvor bra kokeboken blir! :D

  • Skulle det likevel bli en økonomisk åpning så kan du få charter en uke til under tusenlappen rett over nyttår, typ 1. og 2.januar. Fly og hotell! Og så kjekt å høre! :-DD

 2. Selvsagt er jeg her :))) Venter spent på boken din, har du noe dato å komme med ? :))
  Kjenner igjen følelsen av god og bevegelig, smertefri kropp i sol og varme. Jeg blir et helt annet menneske i sol og varme, og dessverre, for det er jo ikke slik klimaet er i Norge. Jeg elsker årstidene våre og syns vi er heldige som får så mye på et år, men for kroppen min er det ikke et bra klima :P

 3. Så deilig! Jeg skulle ønske vi med ME også fikk tilbud om helsereiser som andre kronisk/langtidssyke :) det hjelper virkelig på kroppen og humøret! Det er så fantastisk at du skal skrive bok, gleder meg masse til å lese :D masse lykke til <3

 4. hei silje!! det så digg ut! gleder meg til å lese mer :) og gleder meg til å se kokeboken!

  • Bursdagsgave!! :::-D Jeg tar med julegave til deg også, og bursdagsgave også, du som absolutt skal ha bursdag så tidlig på året. Hihi.

 5. åh, det så veldig deilig ut, men nesten litt slemt å dele fine sommerbilder nå som det er slikt gufsete vær ;) Gleder meg til kokeboken din kommer ut!

 6. Det ser så härligt ut med yoga på stranden. Om det är det du gör ;) Lycka till med det sista jobbet på boken. Ska bli jättekul att se den färdiga produkten. Det blir en fin tidig julklapp till mig själv :)

 7. Så heldig du er! :) Er mange år siden min første tur til Tyrkia, nå går alle penger bort på gjeld og mat og nada til drømmeferien :P *sukk*. Men gleder meg utrolig mye til kokeboken din er ferdig! Håper at jeg kan få en signert bok i posten, (har jo nevnt dette noen ganger før, vet at jeg maser bittelittegrann) Er dessuten mange år siden jeg var så myk, hehe, man begynner å bli gammal og grå gitt :)

  • Kjedelig å måtte bruke penger på ting man ikke vil bruke penger på :-/ Men signert bok, DET skal ordne seg! Jeg signerer alle forhåndsbestilte bøker hvis du ikke har mulighet til å komme på julemessen i Oslo.

 8. Aj, vil gjerne ha reiseguide fra Kypros! Du som er dyrevenn, har du hørt om Argos Animal Sanctuary? :) Om jeg noen ganger skal på ferie til Kypros, må jeg innom der <3 (Om du er interessert; den norske siden deres på facebook heter Support Argos hvor man kan fjernadoptere dyr. Fint å gi bort i julegave <3)

  Hilsen Nina.

  • Nei det hadde jeg ikke hørt om. Det var vanvittig mange unge katter typ 4 – 5mnd. Jeg snakket med ei dame på hotellet som bodde fast på krypros, og hun fortalte om holdningene de fleste i landet har til kattene og at det var masse innavl. Og det skjønner jeg, for de var kjønnsmodne omtrent alle disse unge jeg så, og de levde sammen i klynger på opptil 10-15 katter :-/ Og når turistsesongen er over vil de ikke lenger få mat siden turistene er de som gir de mat, og de går triste skjebner i møte. Forferdelig :-(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *