Tips om rødbetejuice

Denne rødbetejuicen har jeg kikka på mange ganger på butikken, men aldri kjøpt den før i dag. Jeg tenker liksom at grønnsaksjuice på flaske er toppen av ekkelt. Litt bedre når det er på glassflaske, økologisk, og ikke i plast eller papirpakke. Det står også at det er tilsatt melkesyrebakterier, det må da være bra tenkte jeg. Og vet dere, juicen var faktisk ikke ille, denne kan jeg drikke et glass av hver dag uten problemer. Vet ikke med dere, men her i gården holder rødbetejuice *host* systemet i gang ;-] Det kan jo være greit det også si.

Ha en fin lørdagskveld! Hilsen meg og Herodes, som syns julekransen min var fryktelig spennende.

9 thoughts on “Tips om rødbetejuice

  1. Jeg syntes den smakte skikkelig drit :P Da er det bedre å presse selv, men det blir mye klin og er uten melkesyrebakterier.

    • Syns ikke den gjorde det jeg altså. Det kan jo være som når man juicer selv, at råvarene ikke smaker likt fra gang til gang. Det merker jeg spesielt med rødbeter. Er de gamle smaker de gammel kjeller. Kanskje du fikk en slik flaske? Hvem vet.

  2. Jeg drikker mye av Helios sin rødbetejuice siden rødbete inneholder mye jern og andre sunne saker, i tillegg til at juicen er melkesyregjæret og dermed god for magen :)

    • Ja rødbeter er skikkelig næringsrikt! Satser på at næringen blir med videre selv om den er tappet på flaske. Veldig greit å ha noe kjapt i kjøleskapet som man ikke trenger å lage når man trenger en liten shot. Jeg blir ganske lei i perioder av å lage alt fra grunnen av hele tiden.

  3. Ser ut som om det er flere som liker juicen din. ;o) Fint det ser ut til å være «hjemme» i Tr.heim nå….

  4. Hei!
    I dag kjøpte jeg 6 flasker rødbetejuice som jeg skal kose meg med i mørke høstkvelder, ja det vil si et lite glass pr dag. Den er veldig god og hjelper meg når jeg føler meg slapp, kan anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *