Tidenes beste Genmaicha-te

Genmaicha 1

Denne Genmaicha-teen er den beste jeg har smakt. Fant den på iherb og den er i løsvekt. Og løsvekt er kjekt, for da får jeg brukt den utrolig fine tefuglen min! Kjøpte den på Te og Kaffehuset her i Trondheim, jeg kunne jo ikke gå ifra den. Platen fungerer som lokk som holder på varmen, og når den er ferdig trekt blir den et fat å ha tefuglen på. Praktisk!

Genimaicha er grønn mild te med puffet ris i, mild og kjempegod, favoritten min. Den er god å drikke både alene og til mat.

Genmaicha 2

 photo GenmaichaGIF_zpsb84fa3ac.gif

Ønsker dere en topp lørdag! :-)

18 thoughts on “Tidenes beste Genmaicha-te

  1. Oi, viste ikke de hadde sånne fine bokser på iherb! Uff, jeg skulle ikke sett dette… Har egentlig te-shoppestopp, vi har skapene overfylt med det allerede!

  2. Åååå, så fin tefugl! :D Teen er sikkert kjempegod, men jeg har lovet meg selv å ikke kjøpe mer te før jeg har fått drukket opp noe av det jeg har, hehe.. Jeg har en stor skuff full, så jeg trenger vel strengt tatt ikke noe mer? :P

  3. Geniale tingen, tror jeg må kjøpe en sånn jeg og. Veldig hyggelig å hilse på deg i dag!

  4. Kul fugl!
    Aaaaah! yes, trykket på linken og fant ut at de hadde mange smaker fra Harney & Sons. Takk! Ante ikke at de solgte den på Iherb. Nå kan jeg endelig få tak i den jeg også… og til bare halve prisen av det jeg betalte et annet sted i dette langstrakte landet….
    :)

  5. Åh, så fin fugl!<3 Praktisk med lokk/fat, er litt klønete å styre med tesiler, synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *