Test til bryllup – Raw Mango & jordbærkake

Her ser dere kakebilder slik dere er vant til å se dem her på bloggen + et par «behind the scenes»-bilder. I dag har jeg nemlig servert en test på en bryllupskake jeg skal lage på bestilling i sommer. Og oppskriften er en dere kjenner fra før, nemlig mine små raw Mangoterter! Med litt småjusteringer laget jeg den som stor kake, og med enda noen småjusteringer så blir det bankers til bryllupet :-)

Ønsker alle en superfin kommende uke, håper dere har hatt en bra helg!

22 thoughts on “Test til bryllup – Raw Mango & jordbærkake

 1. Jeg hadde jo lest på bloggen din at du skulle lage bryllupskake, og jeg visste jo at M&M’S skulle gifte seg i sommer, men klarte ikke å legge sammen to pluss to før M sa at du skulle lage den. Gleder meg til å se resultatet, jeg er sikker på at den blir råbra. Lykke til :)

 2. Hei! kommer du til å legge ut mengdeoppskrift på denne? eller er det samme som «hele» mangoterteoppskriften bare lagt i en større from? Trenger en herlig oppskrift til min søsters bryllup om to uker ;) Denne virket jo veldig frisk og fin! Jeg ser frem til å ha med ege kake, da skal den jo gjerne være så digg som mulig :D ordentlig festkake!

  • Så bra du tar med kake! :-D Kaken på bildet er laget etter oppskriften + fiberhusk, men til bryllupet skal jeg lage mer bunn og fyll.

 3. Hei Silje.
  Gleder meg til å smake på bryllupskaken, jeg er en av de heldige. Den ser nydelig ut :)

 4. Du tar så fine bilder Silje!!
  Artig å teste ut kaker før happenings- så har man en god unskyldning til å spise litt ;) Kaken ser nydelig ut! Jeg har vært i Oslo i helgen og hamstret pakistanske mangoer! Synes de er så myyye bedre enn vanlige- selv om de også er gode selvsagt :)

 5. Festpyntet og lekker ut kake- ypperlig til bryllup. Smaker helt sikkert amazing. Helgen er tilbragt i rolige omgivelser :) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *