Teklypekatt på fisketur

Katteteklype 1

Tenk å ha så hyggelige blogglesere! På bokeventen i Trondheim fikk jeg en liten gave fint pakket inn med hjertebånd, kvist og gråpapir av en av de fremmøtte, og et julekort med katten hennes på. Jeg regner med det er din egen katt? Elsker det! Og se så søt teklypen er, med rosa poter på katten og allting Tusen takk, det var skikkelig trivelig :-)

Katteteklype 2

Katteteklype 4

10 thoughts on “Teklypekatt på fisketur

  1. Hei Silje
    Den teklypekatten må jeg bare ha :-)
    Vet du hvor denne selges?

    Hilsen Tove (som også har fosterkatt for Dooa, for tiden lille Askepott på 3 mnd)

    • Hei Tove! Jeg vet ikke hvor den er fra desverre, kanskje hun jeg fikk den av forteller det hvis hun ser dette? God jul til deg og Askepott :-)

  2. Så utrolig søt den var:) ønsker deg en super jul nå er boka di på vei hit til meg. Den er julegave fra meg til meg i år:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *