Stem på rødbeteburgerne mine!

Jeg har meldt på rødbeteburgerne mine til denne ukens utfordring hos Matbloggsentralen! For utfordringen denne uken er, ja, nettopp burger! Hadde det ikke vært gøy om en glutenfri veggisburger vant?? Både Veganmisjonen og Vegetarbloggen har også meldt på flotte veggisburgere, og Mjuuugly har meldt på en raw variant. Spennende!

Rødbeteburgerne er ikke nytt for dere som følger bloggen min fast, for jeg spiser de ofte og har blogget en del om dem. Det er også en egenkomponert oppskrift, så jeg er ganske stolt av dem. Veganske glutenfrie burgere som egner seg supert både til grilling og vanlig middag og lunsj. Og ikke minst, både vegetar og altspisende liker dem :-)

Dette er innlegget jeg meldte på utfordringen, og HER KAN DU STEMME! Mitt bidrag er nr 56.

Du kan stemme fram til søndag 17.juni kl 24.
På forhånd tuusen takk hvis du har lyst å stemme på mitt bidrag!

20 thoughts on “Stem på rødbeteburgerne mine!

 1. Stemt! :) :)
  Åh, det minte meg på noe, som overhode ikke har NOE med innlegget ditt å gjøre, men så noe på sweden rock festival som gjorde meg VELDIG glad! Nå har de begynt med glutenfri mat på sånne steder også! :D det er jo helt fantastisk! At til og med festivaler har begynt å få opp øya for oss som ikke kan eller vil spise hvete!

 2. Selv om jeg ikke liker rødbeter, så så det veldig godt ut! :) Måtte bare slenge i en stemme til deg også! :) God helg!

 3. Hei hei!
  Aldri kommentert her før (tror jeg..)
  Du virker som en super person som jeg virkelig setter pris på å lese bloggen til!
  Jeg selv er opptatt av kosthold, blir litt blanding av lavkarbo og min egen vri.. kroppen fungerer så mye bedre når man finner ut hva den trenger og fungerer med!
  Ha en fin søndag!
  -Lilja

 4. Hei! :o) Nå har eg bestilt monstersmykke fra epla. Lillarosa med turkis sløyfe. De e så snåle! Og du e så kreative! :o) Kristina

 5. Skal selvfølgelig stemme! Synes bloggen din er helt super, har lært maaasse nyttig etter at jeg begynte å lese den :-) Skal begynne å prøve ut noen av oppskriftene dine nå, er veldig spent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *