Sommermiddag hos mor

Sommermiddag 1

Sommermiddag 8

Sommermiddag 2

Sommermiddag 3

Sommermiddag 5

Sommermiddag 4

Det er godt å komme hjem til dekket bord hos mor, når en god middag man ikke har laget selv står klar. Stekte potetbåter, tofu, portabellosopp, stekte grønnsaker, cashewdipp og bittelitt sweet chilisaus. Nam!

Hva spiser dere til middag for tiden? Jeg har vært sløv på matlagingen i sommer, og som det vanedyret jeg er spiser jeg stort sett det samme hele tiden. Skikkelig kreativt ;-)

15 thoughts on “Sommermiddag hos mor

  1. Så snill mor du har,.dette så virkelig deilig ut!!
    Jeg spiser mest middagssalater på sommeren, men nå de siste ukene av graviditeten har jeg virkelig bare hatt lyst på frukt og bær. Og rå sjokolade. Så jeg prøver å snike inn de grønne i smoothies og juicer :)

  2. Så koselig å få så god middag av moren din :) Jeg har litt dilla på spagetti av sqash med avocado-og tahinisaus og lignende :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *