Solkrem fra iherb

Nå har de akkurat fått inn igjen ene favorittsolkremen min på iherb, nemlig en lett spray med spf 30. Ser oljete ut når den sprayes på, men trekker fint inn i huden og er ikke klissete. Jeg syns den gir god beskyttelse. Jeg bruker denne i kombinasjon med denne her med spf 50, men den har de ikke inne akkurat nå.Kopiert fra iherb om solkremen (den orange):

– Active Ingredients: Octinoxate 7.5%, octocrylene 7%, octisalate 4%, avobenzone (Parsol 1789) 2%
– Inactive Ingredients: Cyclotetrasiloxane (and) Cyclopentasiloxane, Octyl Palmitate, VP/Hexadecene Copolymer, Phenyl Trimethicone, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone.

 Hypoallergenic / Non-comedogenic

 Not tested on animals

–    Colorant-free
–    Nut-free
–    Egg-free
–    Paraben-free
–    Gluten-free
–    Preservative-free
–    Nanoparticle-free
–    Soya-free
–    Sulphite-free
–    Dairy-free
–    Oil-Free
–    PABA-Free
–    Fragrance-Free

Du får den også i liten flaske, og den i hvit flaske, som jeg tror er beregnet på at man er mer i aktivitet.

Et lite soltips fra meg bare, så får vi håpe vi får bruk for solkrem i år! Ser dårlig ut i Trondheim skal jeg være ærlig, men lov å håpe! :-)

______________________________________________________________________

Min iherb-kode for førstegangskunder er BUH225, gir $5 avslag.
______________________________________________________________________

16 thoughts on “Solkrem fra iherb

  1. Kjøpte nettopp en vegansk solkrem av merket Mychelle (spf 30) fra iHerb. Har ikke fått testet den enda, så jeg er spent på hvordan den blir på huden :-)

  2. jeg vil veldig gjerne bruke den med faktor femti… for ingen andre solkremer med den faktoren som fåes kjøpt på apotek i norge er dyrevennlige. men et annet merke jeg kjøpte på iherb med faktor førtifem levde ikke opp til nummeret… jeg har veldig lys hud og trenger svært sterk beskyttelse. tror du faktor femti i dette merket vil funke som beskyttelse mot sterk sommersol?

    • Den 50’en jeg linket til holdt meg fri for både soleksem og brent hud når jeg var ute og reiste i vinter. Når de andre ble røde som hummere fordi de ikke ville ha solkremen min fordi «det er AAAAALTFOR høy faktor» fikk jeg bare et lett brunlig slør på huden, hehe. Den lukter litt sterkt av kokos, men gjør jobben sin på meg ihvertfall.

  3. Åh, den skal klikkes hjem snarest! I fjor var jeg for sent ute med å kjøpe solkrem fra Iherb, og når jeg endelig skulle kjøpe, var alt utsolgt.

  4. Jeg vet ikke hva «Inactive ingredients» betyr, men så vidt jeg har forstått er cyclopentasiloxan svært omdiskutert. Jeg skyr unna produkter som inneholder det.

  5. Squeeee, denne bruker jeg også! Bruker den rosa (vanilje) og den blå (mango)!
    Den er kanskje ikke helt ren mht ingredienser, men er i det minste dyrevennlig og paraben-fri.

  6. Jeg holder på å bli gal siden både denne med SPF 50 og en fra Alba med SPF 45 er utsolgt! Jeg vil ha solkrem med høy faktor, og dessuten skal jeg snart til Roskilde. Ergo=må ha! Håper de får de inn snart:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *