Sol og trøndergrill

Silje bobleblogg 3

Herlige sommerdager nå! Jeg prøver å få brukt dem, og i går grillet jeg, og ei som også heter Silje, i vannkanten. Jeg bruker egentlig ikke engangsgrill, jeg har bare ikke fått hentet den lille mobile grillen vår enda. Jada neida så da grillet vi og blåste såpebobler og skravlet.

Silje bobleblogg 1

Silje bobleblogg 4

Og plutselig bare Oh no! Grillen!

Silje bobleblogg 2

Men det gikk bra, og trivelig var det. Takk for fin ettermiddag Silje :-)

Får dere brukt sommerdagene dere da?

5 thoughts on “Sol og trøndergrill

  1. Fine bilder av Trondheim! Har vært så digg her de siste dagene :D Jeg har også brukt de fine dagene til å grille, og gått tur til Theisendammen med kjæresten. Deilig. Vi har bytta ut engangsgrillen med Barbeco, er det sånn du har også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *