Snik-a-peak i leiligheten

Takk for alle fine tilbakemeldinger for tiden, jeg setter stor pris på alle og hver av dere som har lagt igjen kommentar :-) Jeg bruker mye svarfunksjonen til blogg.no om dagen, så mange av dere vil finne svar på kommentarene deres i kommentarfeltet mitt. Og svarer jeg ikke betyr det ikke at jeg ikke leser altså! For det gjør jeg, alle og enhver.

I dag har jeg hatt Bente på besøk. Vi spiste hjemmelaget raw sjokkis på en onsdag vi <3

Kveldens prosjekt:

Denne

..skal opp dit. Ønsk meg lykke til.

En sniktitt på soverommet som holder på å få ny veggpynt. Kanskje noen kjenner igjen noe av det fra stuebildene mine jeg har postet mange av tidligere?

Dere skal få se mer av den nyoppussede leiligheten vår ganske så snart :-)

Ha en fin kveld så lenge!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.