Snickers på bestilling

Hvor trivelig er ikke jeg som lager snickers og raw kake til en venninne på bestilling? ;-))

Har fått fantastisk mye god tilbakemelding på disse snickersbarene mine, det varmer hjertet mitt. Det er jo litt morsomt, at en oppskrift som ble til på hump og slump skulle falle slik i smak hos de aller fleste! Oppskriften finner dere HER.

Gjorde en litt annen vri for å lage bitene denne gangen. Jeg trykte flat massen/»deigen» på et fat pakket inn i plast, trykte nedi noen halve peanøtter, og rutet opp «kaken» med et pizzahjul. Satt det i fryseren og brakk de fra hverandre før de skulle dyppes i sjokoladen. TIPS: Kalde bare/biter som har stått i fryseren får et tjukkere lag sjokolade på seg når de dyppes siden sjokoladen stivner raskere på dem.

Og dere, som jeg koser meg med kommentarene i det forrige innlegget! Får en mer reel menneskefølelse av dere nå, dere er ikke bare et tall på statistikken lenger. Og takk for så mange fine ord, jeg blir nesten flau ;-) Har ikke fått kommet meg igjennom alle kommentarene enda, men jobber med saken!

Ønsker alle en god kveld videre!

34 thoughts on “Snickers på bestilling

 1. jeg glemmer alltid å kjøpe peanøtter, så har enda ikke testet ut disse. men lot meg inspirere og lagde noen barer med brente mandler i. namnam :)

 2. Kan du ikke lage en eplabutikk for diverse hjemmelaget snop? : D Jeg hadde DEFINITIVT kjøpt om du hadde solgt sjokoladetrøfler, og med tanke på responsen på snickersen tror jeg du hadde solgt en del av det også..

 3. Ooh, måtte bestille meg mesquite og yacon powder kun pga deg:P Jeg har skikkelig snickers sug for tiden, men vil rett og slett ikke kjøpe den i butikken. Så hva er vell bedre enn og lage selv? Ikke vet jeg, uansett. Kan nesten ikke vente til jeg får pakkene mine fra IHerb, tror det er 4-5 på vei nå og en fra Goji King. Kun Yacon Sirup som mangler når alt er i hus. *sukk*

  • Nei fysj, ikke kjøp den i butikken. Den her smaker MINST like digg! :-) Kjedelig å gå å vente på ingredienser da.

 4. JAAA til salg av dine sjokolader!!! hadde med glede gitt en god pengesum hadde jeg kunne fått smakt disse godbitene! hihi :)
  er så imponert jeg altså, hvordan du får det til!
  men et spm, vet du om de inneholder mye kcal(kalorier)? prøver og forholde meg mest mulig til lavkarbo og sunn mat pga slanking og har droppa ut snop,chips,brus jaa alt av det klisset! Men sjokoladee er et såå stort savn, så er det farlig viss jeg spiser disse sjokoladene? og uten å gå opp i vekt? ;)

  • Hihi, arti.
   Jeg kan ikke svare på noe om lavkarbo for det kan jeg ikke noe særlig om og følger det ikke selv. Men ang kcal i snopet jeg lager så er det nok det samme som i vanlig snop.

 5. Åå, så LITT godt ut da!! Vann i munnen her. Har laget litt Silje-snickers selv et par ganger nå, og de er SÅ gode, er kjempetakknemlig for at du delte den oppskriften med oss!:)

  Bare lurte på en ting, vet du om det er mulig å få bort noe av den sterke mørk sjokolade-smaken, ved å gjøre den mer «melkete» (hehe, i mangel på et bedre ord) uten melk? Funker det å blande i f.eks. kokos/soyafløte/ eller lignende så det blir litt mer «lys» sjokolade? Hadde vært så innmari spennende! Men liker denne mørke altså,bevares, den er heelt nydelig. Men hadde vært moro, for variasjonens skyld, å prøvd å lage «melkesjokolade» også en gang:)

  • Har ikke prøvd å blande i kokosmelk, men hvis du blander i en god del yaconpulver og carob blir den lysere i smaken! Men har faktisk tenkt på å prøve å blande i kokosmelk, så får prøve det snart! :-)

 6. Jaaa, det stemmer jeg for at du gjør, hehe. Skal nok prøve det en gang selv også, men det er liksom du som er foregangskvinnen her, så hadde vært en fordel å hatt en oppskrift fra deg å gå etter- stoler mer på dine oppskrifter enn mine egne prøve-og- feile-prosjekter:D

 7. Tror du kunne tjent godt på å selge sådane. Lage din egen bedrift. Tror markedet er der og vi er mange som ville ha kjøpt (inkludert meg). Ser veldig gode ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *