Smoothie med jordbær og rabarbra


En frisk og digg sommersmoothie i april?
JATAKK!

I dag laget jeg denne smoothien til frokostforrett mens jeg ventet på at Chiarundstykkene skulle stekes ferdig i stekeovnen. Rabarbra fant jeg på Rema 1000 tidligere i uka.

Du trenger:
1 stilk rabarbra
Halv pose frosne jordbær
1 medjooldaddel
Litt kokosmelk (tror den blir like god uten så kan godt sløyfes)
Nok vann til at blenderen går rundt

Serveres i fin skål eller fint glass, spises med skje eller sugerør. Nam nam!


Og etter at jeg sto opp tok jeg en kikk inn på soverommet og fant hun her godt plassert under dyna ;-) Hun har lagt seg sånn av seg selv!

34 thoughts on “Smoothie med jordbær og rabarbra

 1. Åhh, nydelig pus! Heldig som fant rabarbara da! Jeg har kjempe lyst til å lage rabarbara suppe, men er vanskelig nå rabarbaraen ikke er her enda.. Trodde den hadde sesong rundt sommer tider?

 2. Ååh, det så utrolig godt ut. Liker matbildene dine<3
  Også elsker jeg uttrykket til pusen her, litt trøtt kanskje, hihi:D
  Har hun kommet seg etter steriliseringen?

 3. Åh! Den så skikkelig god ut, den vil jeg lage i morgen om jeg finner rabarbra. Du, jeg lurte på en ting, jeg prøvde xen-tan i ansiktet og fikk en helt forferdelig allergisk reaksjon (så ille at jeg måtte til legevakta for ansiktet mitt ble som en tennisball), så jeg lurte på om du har fått noen allergiske reaksjoner på de noen gang? Bare sånn forbigående eller no? Jeg tror det er fordi jeg er supersensitiv da, så tror det er meg og ikke xen-tan. Jeg tror det nemlig er noe i den jeg absolutt ikke tåler så jeg driver med litt utforskning for å finne ut av hva det var i den som jeg reagerte så kraftig på så jeg kan klart holde meg unna det i fremtiden.

  • Ånei!! Utrolig kjipt å høre! Jeg har aldri reagert på de to jeg har blogget om, så det var dumt å høre at du gjorde det :-( Håper huden din ble bra igjen etter reaksjonen!

 4. Har du sett bilde av hun «kattekvinnen» som har tatt altfor mange plastiske operasjoner i ansiktet? Jeg så ut som henne, så helt forferdelig ut. Var en skikkelig kjip uke, men nå er alt som vanlig. Derfor jeg lurte for jeg tror ikke det er vanlig å reagere SÅ kraftig (fikk kortisol..noe..sprøyte på legevakta og da det ikke hjalp fikk jeg adrenalinsprøyte i magen og det hjalp litt, så fikk jeg allergitabletter jeg gikk på en uke). Jaja, sånn kan det gå :P Men feel unique refunderte pengene da, så det anbefales å ta kontakt med dem om du reagerer på noe kjøpt derfra. Håper du får en strålende start på uken! ;)

  • Uff jeg får nesten dårlig samvittighet for at du reagere sånn på et produkt jeg anbefalte :-( Men nå kan jo ikke jeg forutsi at noen vil være allergisk heller. Men godt å høre du er tilbake til normalen nå, etter en del styr! Stor klem!

 5. Åååh, rabarbra <3 Hvilken rema 1000 her i Trondheim fant du det på? Må virkelig ut for å kjøpe jordbær og rabarbra i dag! :-)

   • Oki, takk for det :) Jeg skal sjekke litt rundt omkring, finner det helt sikkert en eller annen gang :) Gleder meg i alle fall skikkelig til å smake på en så herlig smoothie! :))

 6. Åh nei, stakkars! Det var absolutt ikke meningen! Det er nok bare jeg som er supersensitiv, jeg bare lurte på om hadde reagert på den eller om du har merket deg noen ingrendiser i den som du vet man kan reagere på. Det hele var en skikkelig surrealistisk opplevelse og nå er alt tilbake til normalen så no worries! Selvfølgelig finnes det folk som kan smøre seg inn med alt uten den minste reaksjon, mens jeg blir kattekvinnen etter en kveld. Haha!

 7. Den skal lages til frokost i morgen altså! :D Så godt det ser ut! Fikk nettopp en bunt med rabarbra fra morfar sin hage <3

 8. Mmmm, denne var fantastisk god.!Rabarbaraen har akkurat tittet frem i hagen:)
  Jeg modifiserte litt med det jeg hadde i hus; brukte en halv banan istedenfor daddelen, og la til ett egg samt 3 dråper stevia vanilje. Nam nam!!

 9. Ping: Highlights fra jordbærutfordringen

 10. Ping: Oppskriftsonsdag: Jordbær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *