Sita og Uva

Bror min er blitt en sånn hundemann, og i starten av desember fikk han og samboeren hans hund nr.2 – Uva.
Se så søt hun er, lille valpen! Hun er en pinscher.


Sita har dere sett før :-) Hun er en mops.

Så disse to her skal jeg altså feire jul sammen med i år, det blir morro! Uva blir forresten ca så stor at Sita kan stå under magen hennes.

Litt update ang Rastus, han var hos dyrlegen på mandag og kom tilbake kastrert, id-chippet og med avklipte øretipper. Stakkars, ørene hans var blitt frostskadde og ødelagte det halvåret han har gått ute, og når vevet er dødt og skadet er det likesågreit å fjerne det. Derfor må han ha på seg lampeskjerm, og det er IKKE kult. Han hater den.

Syns han er flink jeg. En tøffing. Hvis ikke hans opprinnelige eier melder seg så håper jeg Rastus får verdens beste nye hjem, det fortjener han, så god, tålmodig og snill som han er!

Er du katt eller hundemenneske?

48 thoughts on “Sita og Uva

 1. Å, de hundene <3! Men åå, så flink Rastus er! Virker kjipt å gå rundt med lampeskjerme, men det må jo til!

  • Uff ja, han kan ikke drive å ta seg på ørene når mens de gror, så han er pent nødt å ha den på noen dager til.

 2. Ja takk begge deler!

  Har hund selv, men er veldig glad i katter også. Skulle gjerne hatt det, men allergien setter en effektiv stopper for det :(

 3. Aaauch, stakkar pusen! Får helt vondt av slikt! Håper han får en ny og langt bedre start på livet sitt ja. Dere er så snille som stiller opp :) Hihi, jeg er et pusemenneske! Altså egentlig kan jeg si et dyremenneske – for jeg liker veldig godt alle slags dyr! Men pus er min favoritt. Har hatt både hund og katt. Har hund hos mamma og elsker henne, men ja… piiisssiikatter it is :) De er så gode og en må jobbe for å bli venn med dem. Hundene kan du gi godis også er de lurt liksom. Det ligger noe i den greia som blir sagt: Du eier en hund, men katten eier deg ;)

  • Katter er best, ingen protest! Hehe. Neida, hunder er fine de og, men som du sier, det er noe spesielt med katter.

 4. Synes det er så fint at dere tar inn dyr som trenger det så sårt! Forstår virkelig ikke hvordan folk kan bry seg så lite om dyrene sine, slik som mange gjør. Det er en skam!!

 5. Jeg elsker hunder som ser ut slik som Uva! Svart og brun/beige er bare helt nydelig på hunder, og Uva var jo bare så helt altfor skjønn <3
  Jeg er uten tvil hundemennesker :3 Har gjort det helt klart for kjresten min at vi SKAL ha hund når vi flytter sammen ^^

 6. Nydelige Ulva! Jeg er et kattemenneske, men må si jeg kan være svak for hunder også, spesielt om de kommer bort til meg og ser på meg med dådyrøyne, da er jeg plutselig litt hundemenneske også <3

 7. Jeg liker både hunder og katter, men katter har nok en ekstra stor plass i hjertet mitt – sikkert mest fordi vi alltid har hatt katt. Og fordi jeg har verdens beste pus! Håper noen snille folk kan gi Rastus et godt og stabilt hjem.

  • Samme her, har vokst opp med katter, så de har en spesiell plass i hjertet mitt <3 Også er det så digg å slippe å gå tur med dem når de må på do.

 8. Awww jeg er så svak for mops!!! Og stakar pus da, men han merker vel ikke at ørebitene er der uansett. Blir vel kanskje betennelser og dritt i dem da om de er skadd, så greit å gjøre noe med det. Men lampeskjerm da, huff :)

  Takk for kommentar forresten – vi får ta troll og drittslenging som et tegn på at vi har mange lesere :)

 9. Så fine vofser:) Vi har både katt og hund og jeg er kattemenneske så absolutt. Men fint med en kjempesprek gordon setter som vil være med på tur hele tiden. Skal du hjem til molde i jula?

  • Ja du har jo alltid vært dyredame du :-) Drar hjem i morgen og opp igjen på julaften. Så førjuls-molde blir det på meg. Du da??

 10. Jeg er nok hundemenneske, jeg hadde ikke hatt nerver til å skulle hatt en katt som skulle gå rundt ute og kunne blitt skadet av gudene vet hva, jeg er vel litt for hønemor til det ;) Men herre så skjønn Rastus er! Og Sita og Uva var ikke noe dårligere ;)
  Fikk monsteret mitt her om dagen, det er nydelig!! Tusen takk igjen skjønne du :)

 11. Aw nei stakars pus!! Får så vondt av han:( men er så glad for at han nettopp har kommmet til dere :) Og håper han får en like fin familie neste gang han kommer i et hjem!

  For noen nydelige hunder, skjønner at du gleder deg til å tilbringe julaften med dem!

 12. Det var to flotte hunder det :) Og en tapper katt ;) Jeg er absolutt både hund og kattemenneske. Et dyremenneske om man kan kalle det det? ;) Har jo 2 katter og en hund i hus jeg og skulle gjerne hatt fler ;)

 13. Aww.. så søte hunder. Og stakars Rastus. Hørtes ikke helt godt ut med avklipte ører og kastrert og greier. Jeg er både katte og hunde menneske. Elsker alle dyr. :)

  • Nei uff og uff, jeg syns han er en tapper pus jeg <3 Men det var ikke godt å ha skadde, betente ører heller, så det var til det bedre.

 14. Nåå så herlig! jeg liker både hunder og katter, men langt flere katter smelter meg. Og jeg hadde ikke ville hatt en hund selv, sammen hvor søt den er hehe

 15. Jeg er egentlig litt begge-deler-menneske! :) Hadde en nydelig hund før, og nå har vi anskaffet oss en superherlig kattunge, og jeg er forsåvidt like glad i dem begge to! :)

 16. Søøøte dyr :)
  Jeg er både katt- og hundemenneske. Har veeeldig lyst på en liten hund, men orker ikke sånn som det er nå. Det fine med Muskatt fremfor en hund, er jo at han ikke må ut og gå tur hele tiden :p Det blir nok hund på meg om jeg flytter til hus med hage og/eller får en samboer som kan gå ut med den :) (ikke i overskuelig fremtid, mao)

 17. Å, nommin, så SØT! De er så søte begge to! Smelter helt av lille Sita, jeg.

  Og flinke pusen… Stakkars, han har ikke hatt det helt greit! Enda godt dere gir ham litt hjertevarme!!

 18. ÅÅh, stakkar søte Rastus! Du er utrolig snill som åpner hjemmet ditt for disse skjønne kattene mens de venter på et hjem:)

  Vi er både katte og hundemennesker vi. Har begge deler, selv om de ikke bestandig er bestevenner hehe:p

 19. Kattemenneske! Hadde det ikke vært for at jeg har en puselus selv, så hadde jeg også ville vært fosterhjem :)

  Og de som sier at katter ikke har personlighet, og bare er så selvstendige og rare – de har ikke hatt katt! :) Får helt vondt i magen med tanke på alle de kattene som ikke har noe sted å bo..eller har gått seg bort. Huff.. spesielt nå når det er så kaldt :(

 20. Åh, noe så nydelig! Og stakkars lille Rastus. Heldigvis er han i trygge armer :)

  Jeg har forresten nominert deg til “I love your blog” på bloggen min. Ta en titt og svar om du vil :) Hadde vært gøy!

 21. Jeg reiser oppover på julaften og blir der til litt uti romjula. Har jo så lyst til å få besøk deg, men har sluttet å si at jeg skal komme for jeg synes det er så kjedelig når ikke får det til alikevel, så da er det bedre at det blir plutselig istedet:) God jul og hils din mor:)

 22. Hunder har eier, katter har personal. :-)

  Har begge deler og de sjarmerer på hver sin måte :-)

 23. Jeg elsker store, tjukke, late hannkatter. Jeg liker ingen jentekatter såvidt jeg vet, da det virker som de har pms året rundt og ikke blir passe tjukke.. :p Jeg ønsker meg en sånn som Rastus :D

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, men tror ikke jeg har kommentert mer enn én gang, om det.

  Synd at du slutter å blogge, men det er ingen vits i å fortsette hvis det ikke gir deg noe, håper allikevel at du kanskje kommer tilbake ;)

  Er så inspirerende å se hvordan du har taklet sykdommen og du får mange av oss late sofagriser med usunne matvaner til å tenke oss litt om og at vi ikke trenger å være slitne i hverdagen om vi tar vare på kroppen vår :)

  Kos deg masse i julen og nyt fritiden du får av å ikke blogge ;p God jul!

 24. Aw så søte hunder! Og stakkars Rastus, han så litt morsk ut der ja ;)
  Jeg er kattemenneske. Passet en hund i starten av jula og det var veldig koselig, men ikke helt noe for meg sånn til hverdags :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *