Sita og hjemmelaget marsipan<3


I kveld har jeg vært på besøk hos Sita<3

I morgen skal jeg lage marsipankuler.

De på bildet er mitt første forsøk forrige helg. Ser de ikke gode ut? Skal lage marsipan både med og uten sjokoladetrekk i morgen. Også må jeg lage Godiskuler igjen siden de jeg lagde idag ble mislykket. Også skal jeg prøve å bake KAKE. Eplekake med quinoa og agave. Også har jeg lyst å lage raw hvit sjokolade. Ååååååå det er så mye godt jeg vil lage! Skulle hatt uendelig med timer i døgnet i morgen, og tilsvarende mengder energi.

Og vet dere, jeg greier lett som bare det å holde meg unna vanlig påskesnop og sukker nå i påsken. Men altså, hvem trenger sukkersnop når man skal lage så sinnsykt mye sunn godis i morgen.

Spiser du mye snop nå i påska?
Liker du marsipan?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.