Siljesreise i Romsdals Budstikke

Romsdals Budstikke 18.des 13

I lokalavisa Romsdals Budstikke hjemme i Molde var det jammen det et intervju med meg om boken min i dag. Arti! I ettermiddag kl 16 er siste bokevent dette året, det skal bli godt med juleferie nå.

Bor du i Molde og har lyst på kake og snop i ettermiddag samt kikke litt i boken min, så er du hjertelig velkommen kl 16 på Aandahls i Storgata 35. Vi holder til innerst i kroken på Tesalongen i 3.etasje fram til ca kl 17.30. Håper vi ses!

Les artikkelen fra RB her

Les artikkelen fra RB her

3 thoughts on “Siljesreise i Romsdals Budstikke

  1. Og DER fikk jeg somlet meg til å bestille boka di jeg også. Gleder meg til å få den i posten og å prøve ut ting på kjøkkenet. Snart er det jo nytt år, med nye muligheter, og en gyllen anledning til å få litt skikk på et ellers miserabelt kosthold.
    Jeg har fulgt bloggen din lenge, men er dårlig på å kommentere (dessverre). Men nå syntes jeg at jeg måtte legge igjen noen ord, er så spent på å få boka i hus. :) Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *