Siljesreise i «Beauty Helse»

Nei har du sett. I hjørnet mellom rynkeprodukter og slankeshaker, på en side i gratisbladet til Vita som heter «Beauty Helse», der finner man nå noen små tips fra meg til hvordan man kan få et sunnere liv. Er det ikke morro? :-)

Stikk og sjekk ut bladet, det er som sagt gratis!

***

Katten Bessie reiste til nytt hjem i dag, og i dét hun reiste ut kom det en ny en inn, nemlig Maximus. Dere får treffe han her på bloggen om noen dager når vi har blitt litt bedre kjent.

26 thoughts on “Siljesreise i «Beauty Helse»

  1. Så moro, gratulerer så masse :) Jeg har nettopp oppdaget bloggen din og gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Anette :)

  2. Hohoh, A-kjendis! :-D Å, så moro. Det er så gøy når fine bloggere blir satt litt ekstra stas på, og du og din blogg fortjener absolutt det! Din blogg er tross alt best ;-))) OG! Så fort Bessie forsvant, da! Fint for henne. Håper hun kom til et bra hjem :-) Og hei til Maximus! Det var litt av en kjekkas! Veldig pen pus, og veldig søtt bilde av han på siden her:-D

  3. Uuuuh, KJENDIS!! :D Hihi, neida. Eller kanskje litt. Superfint bilde av deg, må prøve å få snappet til meg et sånt blad når jeg er i nærheten av en Vita ;D Så bra at Bessie har fått et nytt hjem, hurra! :D Blir så glad på pusenes vegne når de får gode hjem (i tillegg til de som er så heldige at de får komme til deg og Teg, hvor de skjønner at det finnes fantastiske mennesker der ute som vil passe på dem og ta dem til seg som en del av familien, sånn som dere gjør) Gleder meg masse til å bli kjent med fine Maximus (: <3

  4. Faderullan for en flott blogg du lager! Jeg kikker litt rundt etter inspirasjon til min egen blogg. Har aldri gjort det før, så det er greit å se hvordan andre gjør det. Er også interessert i å endre kostholdet mitt og googla «å kutte ut sukker» og datt rett på bloggen din! Det var interessant og inspirerende lesing. Du har veldig mange flotte bilder også. Digger det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *