Silje the juicergirl! Ny juicemaskin!


Idag ble den miiiiiin! En Philips HR1861 fra Elkjøp. Har ønsket meg en juicer megalenge!


Kjekkas!


Det fulgte med en dvd med The Juicemaster også. Og et lite tips: Hvis du vil ha en liten innføring i juicing på norsk (hvor de bruker akkurat min juicer), klikk HER.

Så da var det bare å sette i gang! :D


Den aller første! 3 gulrot, 1 rødt eple, 1/4 sitron og en bit ingefær.


Ble ivrig og måtte lage en til med en gang. 1 agurk, 1 pære, en neve spinat og 3 små brokkolibuketter. Frisk og god! I skrivende stund drikker jeg et glass med 1 appelsin, 3 gulrot og en bit sitron.

Jeg er kjempeglad for å endelig ha fått meg en juicer! Det smaker helt vanvittig godt! Å lage juicen sin selv er også supersunt med MASSE deilige vitaminer og mineraler. Og det aller beste er at man vet nøyaktig hva som er i den – nemlig ren juice!

Men det skal også nevnes at det er morsommere å lage juicen enn å vaske maskinen etterpå ;) Men det tar kun 2-3 min å vaske, og det er viktig å gjøre den ren umiddelbart etter bruk. Imens man vasker står juicen og blir kald med isbiter, så det gjør ikke noe at det tar noen minutter å gjøre klar maskinen igjen.

Jeg anbefaler å lage juicen -> vaske maskinen -> og SÅ kose seg med juicen. Et annet tips er å ha en plastpose der den moste frukten/fiberet havner nedi så slipper man unna oppvask der.

I morgen skal jeg lage meg en morgenjuice og drikke den på tom mage. Åh, ser fram til det!

Har du juicer du også?
Kunne du tenkt deg en hvis ikke?

:*

14 thoughts on “Silje the juicergirl! Ny juicemaskin!

 1. Hei:) Er du fortsatt fornøyd med juiceren din? sjak kjøpe juicer skjønner du, og er usikker på hvilken.. Denne er noe dyrere enn andre ser jeg.. Ha en fin kveld :)

 2. Å sånn vill eg åg ha, elske juice men kan jo ikkje drikka valig juice så d må eg skaffa mg snart!!

  Bildene dine e såå fristanes!

 3. Hvordan blir konsistensen på juicen? Når det gjelder mengde med fruktkjøtt og sånn.. Blir det en slags tynn smoothie, eller blir det _juice_? (:

  Jeg skal ønske meg den juicemaskinen, skjønner du =)

 4. Digg!
  Var den verdt pengene – god vurdering/stor tommel opp ? :)
  Hadde juicer når e bodde i utlandet men tok den ikke med meg heim (hadde allerede 110kg å drasse med meg :D).
  Beste juice: ananas, grønt eple, ingefær og mynte.
  Ratio: prøve seg frem.
  Syns iaffal e var super fresh!

  Kos deg sykt med juiceren!!

 5. Hei Silje! Nå har jeg lagt en slik juicer som du har i «handlekurven» på Elkjøps nettsider. Men jeg har et spørsmål før jeg kjøper: er dette den type maskin man kan legge relativt hele frukter/grønnsaker oppi? For eksempel hele gulrøtter, og sitron med skall? Appelsin med skall? For det er i såfall slik jeg ønsker meg. Og siden jeg vet at du er en lidenskapelig kokk og lager mat (og juice) ofte, tenker jeg at vi sikkert har litt samme utgangspunkt og behov. En annen ting, mens jeg er i gang – har du tenkt å bruke restene av grønnsakene i dehydratoren? Så at du akkurat har fått en slik dehydrator som jeg har tenkt å kjøpe fra Sanabona, og fint om man kan benytte alle ressursene. Takknemlig for svar! Ha en fin dag!

  • Jepp! Den tar det aller meste denne juiceren her :-) Man kan visst bruke pulpen til å lage ting i dehydrator, men det har jeg ikke prøvd enda. Ang skall på appelsiner osv anbefales det ikke pga at det blir BITTERT. Men skal du bruke sitrus med skall, bruk økologiske!

 6. Ja, altså – jeg mener de restene som er verdt å bruke restene av, kanskje ikke lime og sitron. Tenkte mer i retning gulrotrester i knekkebrød og sånn. Og appelsinen skreller man vel gjerne før man putter den oppi? Eller presser den på andre måter. Vel, ble kanskje litt rotete presenterte disse spørsmålene. :) Jeg prøver igjen –

  *takler maskinen halve lime? hele gulrøtter? (det står på infoen om den at den gjør det, men GJØR den det?)
  *og er gulrotrester, rødbetrester og selleristangrester fra denne maskinen brukbare som restprodukter i brød/knekkebrød laget i f.eks. dehydrator?

 7. Takk igjen for en flott blogg! Jeg føler meg hundre hakk sunnere bare av å titte innom her :)
  Nå har jeg nettopp klikka meg hjem en juicer. Lik den du har. Det tror jeg blir bra ;)
  Håper du får ei flott uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *