«Silje Reise» i butikker i Trondheim

Siljesreise Trondheim-4161
Da kan jeg stolt som en hane fortelle at kokeboken min per dags dato er i salg fire steder i Trondheim!

– Solsikkehuset Helse og Velvære på Trondheim Torg.
– Helios i Prinsensgate.
– Etikken i Kjøpmannsgata.
– Zenit Yoga på Bakklandet.

I Oslo finner du den på Røtter.

Bor du ikke i Trondheim kan du alltid bestille boken på nett –> her <–

Siljesreise Trondheim-4122Solsikkehuset

Siljesreise Trondheim-4124Solsikkehuset.

Siljesreise Trondheim-4131Etikken.

Siljesreise Trondheim-4135Etikken.

Siljesreise Trondheim-4141Helios.

Siljesreise Trondheim-4142Helios.

Siljesreise Trondheim-4166

Har du butikk og ønsker å selge boken? Legg igjen en kommentar og du blir kontaktet.

At boken når ut til folk, og at erfaringene og oppskriftene mine gjør hverdagen rikere og enklere for mange mennesker – jeg er så takknemlig. For det er skikkelig kult, jeg er veldig stolt av «bokbarnet» mitt:-)

Så da er det bare å løpe avsted for å plukke opp et eksemplar av boka.
Lørdag 1.mars vil du også finne meg og kokeboka mi på åpen dag på Lotussenteret i Trondheim, i Kongensgt. Der vil jeg signere dem.

6 thoughts on “«Silje Reise» i butikker i Trondheim

  1. Jeg kjøpte den på Helios og prøvde meg på kardemommebollene i dag. Kremt…det vil si jeg leste feil og har brukt kanel i stedet…så det ble kanelboller :-) det smakte godt det også! Konsistensen ble veldig god. Flott å få en oppskrift på boller uten gjær som ikke blir for «kakete» i konsistensen.

    Tenkte jeg nå skulle lage risgrøt, men ble usikker på hvilken ris jeg skal bruke. Hadde sett for meg grøtris, men her står det brun ris. Hvor har de brun rundkornet ris?

    • Hihi, så gøy! Jeg liker at man blingser og får et bra resultat likevel. Brun rundkornet ris er upolert grøtris. Jeg har sett det på større butikker som Meny og Coop Mega, Etikken i Trondheim, Helios ++ Iherb har også hvis du ikke finner det andre steder.

  2. har nettopp bestillt boka di, og gleder meg til å prøve ut oppskriftene :) Har prøvd nokon av dei som ligger her på bloggen din – og det smakte kjempe godt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *