Silje på instagram

photo(1) 2

Det er mye jobbing med kokeboken min om dagen, som igjen fører til at bloggen havner litt i andre rekke. Det er kjempedumt :-( En liten senebetennelse brøt ut for et par uker siden (og ble bedre igjen), men den ligger og ulmer så velger å ikke bruke mer tid på dataen enn jeg strengt tatt er nødt til. Litt krise om jeg ikke får skrevet noenting! Da må jeg ansette sekretær som må skrive alt jeg sier og redigere bildene mine, og det blir tungvint siden jeg endrer på ting i hytt og pine. Sekretæren måtte hatt endeløs tålmodighet og selvbeherskelse for å ikke bli gal! Neida, jeg bare fjaser.

Prosessen er kjempespennende, intens, krevende, og utrolig gøy! Jeg lærer mye om meg selv og får virkelig prøvd meg i en selvstendig kreativ jobb. Jeg fokuserer på å være være tilstede, å få med meg hva jeg holder på med. Det er viktig både for jobbingen og minnene i ettertid. Dette er drømmen! Drømmen!

Hvis dere har lyst å følge instagram’en min må dere gjerne gjøre det. Skal ikke legge skjul på at det er en aldri så liten overvekt av kattebilder der, men også mat, diverse, og noen småkikk inn i kokebokprosjektet. Jeg heter _wahiha_.

12 thoughts on “Silje på instagram

 1. uff senebetennelse er ikkeno godt! Refleksologi fungerer bra på senebetennelse, og kan fjerne det med bare en behandling! :)
  Men, anyway, gleder meg veldig til kokeboka :D Den skal helt definitivt kjøpes! Elsker jo oppskriftene dine!!

  • Herlig, nå ble jeg glad! :-D
   Refleksologi har jeg ikke prøvd. Jeg er blitt anbefalt å prøve kopping, så det blir det neste som skal testes. Spent!

   • Kopping er supert, synest eg. Elles vil eg anbefale pulsvarmarar. Berre ti minutt på macen utan pulsvarmarar er merkbart negativt for min del, spesielt om fingrane er kalde i utgangspunktet. Kunne skrive side opp og siden ned om senebetennelse, men skal stoppe her. Lykke til! :)

 2. Jeg er så spent på kokebok din!! Du er jo en av de aller første bloggerene jeg begynte å følge fast for flere år siden, hihi. Det ligger jo mange flotte oppskrifter på bloggen din, men det blir noe eget å ha det i en bok på kjøkkenet. Jeg gleder meg :D

 3. Gleder meg til å få kjøpe boken din! Fulgt bloggen din lenge, men er ganske blyg i kommentarfeltet. Har prøvd ut flere av oppskriftene dine, og liker chiarundstykkene veldig godt, og lager dem ofte :-)
  Hvilke bokhandler vil selge boken din? Og, blir det et mummikopp innlegg? Eller et instagram bilde? :-) Mummi<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *