Silje og monstrene på photoshoot

For litt siden fortalte jeg dere at jeg og monstrene hadde vært på photoshoot med Bente i studioet på fotoskolen hun går på. Her er resultatet av to av bildene :-)

Ble de ikke morsomme? Og med så fine bilder på lager laget jeg en ny header til Eplabutikken min også:

68 thoughts on “Silje og monstrene på photoshoot

 1. Åh så fantastisk!!!! Utrolig artig ide og utrolig godt gjennomført – det ser jo helt ekte ut men jeg håper da virkelig ikke du har så gigantiske monstre stående? Selv om jeg helt klart ser for meg at noen hadde vært villig til å betale for en solid veggpynt!

 2. Kjempekule bilder!

  Forresten, har ment å spørre deg en stund. Har du hørt om noen som har fått eksemlignende utslett etter å ha tatt spirulina? Evnt den som heter purly greens (tror jeg)?

 3. sv: Ja, vet at det ikke er det samme, men greia er at mamma tar purley greens og jeg tar ren spirulina,og begge to inneholder jo spirulina.

  Mamma fikk et megastort utslett med masse store sår, som til og med begynte å veske, og det var nesten et halvt år etter at hun begynte å ta det. Så sluttet hun, og utslettet forsvant, men nå har hun masse arr. To uker senere begynte hun å ta det igjen, og utslettet kom tilbake. Synes det er så rart i og med at hun hadde tatt det så lenge.

  Jeg begynte å få et bittelite utslett på samme sted som hun sist uke, så derfor tror vi at det kan være spirulinaen som gjør det. Har aldri hørt om det jeg heller, så tenkte jeg burde spørre deg som har litt erfaring med det :)

 4. Takk. jo jeg prøver jo,m litt. Kanskje ikke hardt nok.
  av kitt? og så steker dem?:D jeg skjønner bare ikke helt hvordan det går seg til

 5. Så utrolg kule bilder :) Og damn, du ser så bra ut :) Ser også ut som at du har hatt en fin helg. Jeg fikk øynene opp for å være krisehjem for katt og skal se om de har noe lignende i Bergen :)

 6. Überkule bilder!
  Ville bare si tusen takk for det fine monsteret jeg fikk i posten her forleden dag. Hun har fått navnet Ella, og vi har blitt veldig gode venner. Noen ganger når hun er alene lenge, så sier hun at hun savner deg og de andre monstrene litt, men det går som regel bra hvis jeg leker litt med henne.

  Elise&Ella<3

 7. Du, så herlige de var da :D Det satte et skikkelig smil om munnen på meg. Trengte det etter å ha sett filmen om pelsdyrfarmer rundt om i Norge som Dyrebeskyttelsen har publisert i dag :'(

 8. Ååh, kreativt! :D
  Jeg viste mmonster butikken din til mamma og hun ble helt forelska! Tror hun driver og planlegger noen julegaver nå! :D

 9. Amagaaad, ultramegagigatarmofantastiske bilder!

  Du er gørflink med fimoen også – jeg synes den er litt vanskelig å jobbe med når man prøver å få overflaten smooth. Noen tips?

  Veggisklem!

 10. De var driiitkule!! Ble superglad av å se på bildene :D og du dæven, så HOT du var på det nederste bildet! Daaamn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *