Selvportrett, akvarell

Plutselig fikk jeg lyst å MALE. Så da malte jeg meg selv i akvarell med trutmunn, stort hår og skjerf. Det er over 5 år siden sist jeg malte noe som helst. Syns dere det ligner eller? hehe.


Og når jeg først var i gang med scanneren så scannet jeg Hydralica også.

Ha en flott start på uken allesammen!

 

77 thoughts on “Selvportrett, akvarell

 1. åh, akvarell er så fantastisk fint. Syntes at resultatet ble fantastisk flott =)
  Du burde lage akvareller flere ganger Silje =)

 2. Wow ja det lignet!!! Utrolig fint :)

  Hehe, kan tenke meg at pusen egentlig satt midt inni scanneren fra før av så det var vel like greit ;)

  • De var ikke langt unna nei, det er de aldri :-D Så bare Klikk-start scanneren, plassere katten på plata, holde henne fast, og hun bare hæææ hva er det her?, også rakk scanneren akkurat å få med seg potene før hun hoppet videre. hehe.

 3. Noen har det bare i seg! Jeg blir så misunnelig på dere kreative mennesker ;)
  Selv kjøper jeg inn maleredskaper og andre kreativitets-ting hvert andre år (eller noe i den duren) – desverre blir resultatet noe halvferdig og skuffende hver gang, hehe. Så kudos til deg: Det ble dødsfint! Har man først lært seg å sykle…

 4. Wow! Da jeg så at du hadde blogget (på bloglovin) og bare så det lille bildet, så jeg med en gang at det var deg. Du er virkelig skikkelig skikkelig flink! Elsker fargene!

 5. Jaa, fin! Mal mer! Jeg maler hele tiden – det gjør meg rolig og glad – men jeg får det ikke til å ligne på noe som helst ;p

 6. Hahaha, cat-scan 8)
  Jeg ser absolutt likheten, og samtidig synes jeg det er veldig kult med den «kunstneriske friheten» i fargebruk og «styling» :D Du er flink!

 7. Syns det ligna jeg :) Ikke tro kopi, men kunne se trekka dine :)
  Morsom scanning av pus =D

 8. Ping: Blogger jeg følger « Chasmin

 9. Det minnet med på noe som skjedde her på skolen for ca 1 år siden. En jente som bestemte deg for å skanne en av kattungene som går rundt her på skolen, før hun syns det var en god idé å stenge den inn i et skap…

 10. Ingen tvil om at det der er deg :-) så utrolig flink du er!!!
  Og pusebildet av de søte potene var helt fantastisk. Det kunne jeg gladelig printet og hatt på veggen. Kjempetøft.

 11. Åj, visste ikke at du hadde et talent der. Jeg så med en gang at det var deg, og jeg likte måten du har malt det på veldig godt :>

 12. Det var fantastisk fint! Syntes ikke det lignet mer enn litt, men det var noe i det som bare.. WOW! Jeg vet ikke, men likte det kjempegodt! Er det til salgs??

 13. jeg går på allmenn + formgivning. hvis jeg hadde sett noen i klassen malt noe sånt hadde det vert thumbs up! ;D

 14. Kjempefin akvarell :-)! Det første som slo meg var at trekkene lignet på dine, hihi.
  Må forresten legge til at jeg _elsker bildet av Hydralica. Det var bare utrolig, utrolig kult. Du burde funnet en fotokonkurranse, og deretter melde på bildet :-)

 15. Utrolig stilig! Burde gjettet på at du også er flink til å tegne/male siden du lager så fine monstre og sånt, men jeg ble likevel imponert – du har virkelig talent altså :-)

 16. Himla kult! Både akvarellen og skannebildet. Veldig kreativt og dyktig utført! :) Jeg er imponert, og blir ikke vanligvis så lett imponert ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *