Resultatet av harryhandelen i går

I går dro jeg, teg, og et par til på harrytur til Åre.

Konsum, Systembolaget og Ica Supermarked, oh yeah! Jeg var spesielt interessert i å finne litt soyaprodukter og denslags siden jeg har hørt at det er veldig mye billigere for det i Sverige enn i Norge.

Her er det jeg (og teg) kjøpte:

Fra venstre:
Machesalat. Kjempegod! Og den er i slike små fine buketter.
Yosa. Skogsbæryoghurt uten melk, laget av havre. Aldri smakt før.
Apetina fetaost i stykke, lettvariant. Ikke smakt.
Tranebærdrikk. Halv pris i sverige kontra norge.
Geitesmøreost. Var veldig god.
Soyakrem på boks. NAM! Nam nam nam nam nam, den var sinnsykt god! Og bare 155 kcal pr 100g. Det er ca halvparten av det som er i vanlig kremtopp det! Nedturen var at sprayboksen ble ødelagt med en gang :(
Tre typer smøreost på tube (teg som kjøpte). Han likte ihvertfall den fremste av dem veldig godt, han har ikke prøvd de andre enda.
Soyamelk. Billig i Sverige kontra Norge.

Fra venstre:
Havrefløte som kan piskes til krem.
– Tre typer ica salatdressing som ikke finnes i Trondheim
– Billig c-vitamin brusetabletter
Bakis. Teg som kjøpte, det er sånn man tar før man legger seg for å unngå bakrus, haha.Og selv om jeg har slutta å drikke alkohol så kjøpte jeg meg noen småflasker på Systembolaget.  Litt rødvin på miniflasker, en liten fruktvin, to flasker cider, og to flasker øl.

Vi kjøpte også inn MASSE Quorn-vegetarprodukter, så nå er fryseren full. Halv pris i forhold til i Norge! Og teg kjøpte flere typer ostepop, med blandt annet chilismak. De var ikke så veldig gode, den vanlige er best syns jeg.
dsc0135

I kveld har vi spist en fantastisk middag som teg laget, med veganske grove pannekaker til dessert. Vår versjon av fastelavensboller, hihi, for vi hadde masse krem til. Da brukte vi den kremen på boks som jeg kjøpte i går, den var helt hysterisk god! Anbefales på det varmeste.

Men da boksen plutselig gikk tom for gass etter å ha trykt ut krem kun 3 ganger ble jeg sinnsykt skuffa og skal sende epost til leverandøren med en eneste gang jeg er ferdig å blogge. Jammen godt jeg fikk ihvertfall litt krem til pannekakene. EDIT: Fikk til svar fra leverandøren at dette var vanlig, og sånn var det med den saken. Jaja.Nå som vi vet mer hvilke produkter som er gode osv så kommer vil til å hamstre inn mye neste gang vi skal til Sverige.

Pleier du å dra på grensehandel?
Hva er ditt svenske favorittprodukt? Noe jeg bør sjekke ut neste gang?

:*

4 thoughts on “Resultatet av harryhandelen i går

  1. Hei, Silje! Har mange spørsmål for tiden, jeg! Jeg skal til Sverige i helgen, og lurer på om du tror det kan være lurt å handle noe av det du vanligvis kjøper på iHerb der? Så du om de hadde mye supermat der, for eksempel, eller ingredienser til sunn sjokolade? Og om det var noe særlig billig? Eller kikertmel, tror du de kan ha det noe sted der, billig? Uansett skal jeg definitivt se etter både soya- og quorn-produkter:)!

    • Jeg vet ikke hva de har i sverige av sånt og hva det evnt koster. Quorn, glutenfritt og soya derimot anbefaler jeg deg å hamstre! Husk å kjøp økologisk soya hvis du kjøper det.

  2. Hei Silje, bare ett lite tips til kremen. Om du ikke holder sprayboksen helt opp ned, og da mener jeg virkelig med bunnen opp, tømmer den seg for gass mens kremen kommer ut og da får du ikke ut mer enn ca halvparten av kremen i boksen.. Ha boksen opp-ned alltid så får du ut alt og beholder gassen i den til den er tom for krem :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *