Rensende juice en søndagsmorgen

Rødbeter å sitron, en rensende start på dagen!
Har laget denne miksen både med og uten sitron mange ganger denne uka. Nam!

I juicen har jeg:
Rødbeter
Gulrot
Squash
Agurk
Selleri
Halvt eple
Liten bit ananas (hvis jeg har)
Sitron

Mange farger fra regnbuen i én juice :-) Og det er jo anbefalt å få i seg grønnsaker og frukt i så mange farger som mulig hver dag. Hurra for juice og smoothie, da er det gjort på et blunk.

Ha en fin søndag dere!

13 thoughts on “Rensende juice en søndagsmorgen

  1. Mmm, deilig!! Har fått dilla på rødbeter selv! Så godt i juice OG smoothie!
    Juice er så fin start på dagen altså! drakk nettopp min frokostjuice med agurk, selleri, sitron og eple- nam!!

  2. Hei Silje. Den drikken så ultrasunn ut!:) Jeg har så lyst til å prøve en av kakene dine, men jeg får ikke tak i Macadamianøtter noe sted, hvor er det du kjøper det? (Jeg bor i Trondheim også…) Klem

    • Sist kjøpte jeg på innvandrerbutikken på Heimdal. Har også sett det på Bamboo på Tiller. Ellers har jeg brukt å kjøpe på fruktkorga i sentrum, men de pusser opp for tiden og har ikke åpent. Du kan bruke cashewnøtter også istede for macadamia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *