Rawfood-kurs i Trondheim neste helg!

Tenkte bare å fortelle at det i regi av Unge kokker arrangeres Rawfoodkurs i Trondheim 12. og 13.februar for oss mellom 18 og 25 år! Kurset koster kr. 250 + medlemskap 1 år kr. 250. Ordinær pris på dette kurset er 2 500! «Prisen inkluderer: 6 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter + dressinger, sauser og ”oster” som tilbehør, samt egen oppskriftsmappe.» Det er proffe kokker som har kursene.

Kopiert fra informasjonen om kurset:

ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:

En innføring i hvordan du lager smakfull, næringsrik og spennende mat med mye frukt, bær, grønt, nøtter og frø, på helt nye måter. Kan spises som egne måltider, eller sammen med kjøtt eller fisk. 5 om dagen blir en drøm etter dette kurset.
Frokost, mellommåltid og aftensmat med Soothies, Sorbet-is, Granola(frokostblanding) og Shakes.
Fantastiske desserter som sjokolade- og gulrotkake, sjokoladebarer og iskake med sunne ingredienser!


Se facebookevent HER, les om Unge kokker HER, og påmeldig og info om kurset HER.
Arti hvis noen av dere blir med! Jeg er allerede påmeldt og gleder meg masse :-) Kanskje de vil vise mat laget i dehydrator?? Jeg håper det, har lyst å lære meg. Og hvis noen skulle lure, så er jeg ikke sponset for å skrive dette, jeg deler det fordi jeg har lyst at flere skal gripe sjangsen og slenge seg med!

Påmeldingsfrist: I MORGEN fredag 4.februar kl 23.00, så vær rask!

Deltar du? :-)

Her er litt rå mat og sjokkis jeg har laget tidligere:

63 thoughts on “Rawfood-kurs i Trondheim neste helg!

 1. Herregud, hadde jeg bodd i nærheten av Trondheim skulle jeg virkelig vært med. Håper det blir liknende kurs (og like billige!) andre steder i landet!

 2. Neeeei! Det er jo den dagen jeg reiser til Marokko! Åh, så synd… det kunne jeg virkelig ha tenkt meg å være med på. Men så er jeg 26 år da, det er ikke sikkert jeg hadde fått lov, hehe :P

 3. Åh, det fikk jeg skikkelig lyst til! Høres kjempe spennende og lærerikt ut :) Må nesten diskutere litt med bankkontoen om dette!

 4. Å! Så kult! Skulle gjerne vært der altså! Men har jo verdens flinkeste kjæreste som har laget alt det der til meg allerede, så jeg trenger det kanskje ikke så mye! Men skulle gjerne hatt en dehydrator:P

  • Hihi, kan jo ikke deeeet ;-) Men forhåpentligvis vil inspirasjonen få en boost, og det vil nok gå utover bloggen.

 5. Åh,så heldig du er! :-D
  Et det kurs for de som er under 18 eller over 25 år senere?

 6. Åh, æsj… Jeg er visst ikke «UNG» lenger, er jeg da voksen? Er 26 og kan derfor ikke være med. Nå ble jeg deprimert. Kos deg på kurs, håper du legger ut noen gode oppskrifter og inspirasjon til oss gamlingene. ;)

   • Usj, voksenkurs. Det gjorde jo ikke saken noe bedre, meg og de voksne. :P Men det får så være, jeg vil lære meg å lage raw food, gammel eller ei. Skal sjekke det ut, takk for tipset. :)

   • Voksne er ikke så ille, ihvertfall ikke godt voksne. Vet du, nå jeg pleier å dra på ting, som yoga og svømming og sånn, så er det liksom bare meg og pensjonistene. Jeg går liksom alltid på samme tidspunkt som dem! Haha. Så egentlig burde jeg gått på sånn seniorkurs. Når jeg reiste til dødehavet var jeg yngst, og snittalderen på resten var ca 60 og hvitt hår! Haha. Jeg ble liksom lillejenta alle skulle passe på, og «du minner meg slik om dattra mi/barnebarnet mitt osv», så det dryppet både gaver og alt mulig på meg da. ;-)

   • Ikke så verst å være yngst da, nei. :) Men bare og nyt det mens du kan, for plutselig er du for gammel til å være med på de billige ungdomsrawfood-kursene og må betale voksenpris på voksenkurs. :P Downer!

 7. Æsj, så dumt at jeg er utgått på dato…altså for gammel til å delta. Håper det kommer flere kurs for oss andre gæmlisan..

 8. åhhh, skulle ønske jeg bodde i Trondheim, hadde tatt et sånn kurs, LETT! Men du kan jo lære blogg-leserene dine det du lærer?!? ;-p

 9. Wow, sykt heldige!! Hadde jeg bare vært litt nærmere hadde jeg LETT meldt meg på!! Blir spennende å følge bloggen videre, inspirasjonen din vil nok få seg en skikkelig boost ja!! Nyt det!!:)

 10. Så dumt at jeg ikke bor i Trondheim, og så er jeg eldre en 25 år :(
  Vet at det finnes andre kurs i nærheten og for alle aldersgrupper da, men det koster jo en del mer da.
  Dere som skal, må ha det riktig så bra på kurset :)

 11. jeg må bare si at jeg elsker bloggen din å følger med den gjevnlig,stå på.gøy å se at flere har fått opp øynene for suerfood og slikt…
  sender over en klem jeg!

  • «Alle desserter er uten sukker, gluten, og meieriprodukter» står det, så jeg regner med det gjelder alt, og vil tro det er vegansk.

 12. Nå har jeg akkurat bestilt fra iherb!!! Kjempespent:D Hehe, gikk gjennom bloggen din og bestilte deretter;) synes du har så bra tips, blandt annet Spirulina (noe sånt) og Chlorella, og Aloe Vera bestilte jeg=) I tillegg til gojibær, økologisk lavendelparfyme, økologisk deodorant og økologisk tannkrem (med tanke på alt det teite vanlige tannkremer desverre inneholder). Og bestile bipollen! Utrolig spent. Jeg mener, jeg var på apoteket og hver eneste «bra» deo inneholder jo aluminium og god knows what? Hvorfor kan det ikke bare finnes bra produkter med VANLIGE, EKTE ingredienser?…

  Føles som jeg er på vei til et bedre liv, hehe=) Og nå begynner min første uke uten vanlig brød! Du er virkelig en inspirasjon! Tusen takk Silje! Hadde det ikke vært for bloggen din ville jeg aldri hørt om iherb eller blitt så inspirert=) Det er mange sunnhetsblogger der ute, men du har veldig fint design- blir helt roet ned og glad av å lese bloggen din! Og de søte kattene!! Har alltid vært en katteperson=)

  Lykke til videre med alt! Sorry for at dette ble litt langt..

  • Nei duuu da, tusentakk! Og lykke til med en sunnere livsstil! :-D Vi får ny katt i dag forresten, skriver om henne senere.

 13. Spennende! Ser de kommer til Fredrikstad også, men det hjelper meg lite som er en del år eldre enn 19. Synd.

 14. Jeg skal med i Bergen! Fremdeles ledige plasser på helt rått, Tjohei !!

  Var der inne for en uke siden, da var alt fullbooket.. Nå har det tydeligvis skjedd noe, så takk for påminnelsen !
  Fikk meg til å dobbeltsjekke ;)

  Thank you ! I like you !

 15. Ja og jeg blir eldst!
  14 til 19 år. Guri, jeg føler meg ung og spenstig tross alt!
  Og det skal bli kjekt å møte flere matglade hjerter.

  God Søndag.. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *