Rawfood jentetreff

I går kveld fikk jeg 6 stk fine jenter på besøk. SLABBERAS! Dette er jenter jeg ble kjent med på rawfoodkurset gjennom Unge Kokker i februar. Alle tok med noe mat, og sammen drakk vi te, spiste og skravla i timesvis.


Rastus var med.


Trøfler(fremst) og fudgekuler. Mmm! Har ingen oppskrift på disse.


Og raw kake laget av meg. :-) Har lenge tenkt å gi dere oppskriften, men så bestemte jeg meg for å holde den for meg selv. Det er jo litt kjekt å ha min egen kake jeg kan imponere med, som ingen andre har! Hi hi. Skal lage denne i konfirmasjon neste helg også.


Og neste gang skal jeg ha bakepapir eller plastfolie på kakebunnen så den løsner fra plata.


Her her vi! Og de av dere som allerede har oppdaget den veganske bloggen VeganVoff kan vinke hei til bloggersken her! Til dere andre som ikke har besøkt bloggen hennes, do it! :-)

Herlig kveld! Til tross for litt feber og laber kroppsform var hodet klinkende klart og «med». Men i dag er ikke kroppen helt på g da. Hehe. Skal ikke gå nærmere inn på det, men det går fint, bare jeg blir frisk fort! Skal snart ut å reise igjen. Fryktet streptokokker i halsen i går kveld, men det er ikke like ille i dag så HÅPER det ikke er det!

Håper dere alle hadde en bra helg og ønsker dere en god mandag!

27 thoughts on “Rawfood jentetreff

 1. Det så utrolig koselig! Kunne ønske jeg hadde en gjeng her nede i østfold som hadde hatt en brennende interesse for raw food, supermat og ernærlig som jeg har. Så vi kunne møttes slik som dere gjør her. *Dream* :)

 2. Så koselig og så flink du er Silje! Håper du blir frisk raskt. Selv våknet jeg med en fæl hals i dag og håper ikke det er sjukdom på vei! :(

 3. Så koselig! No har eg sendt ein gruppe-request på facebook (endelig). Hadde heilt glemt da. Skjønne eg har gått glipp av ein kjekk kveld ;)

 4. Så koselig ut :-) Men hvorfor legger du ut et fellesbilde av dere hvis du sensurerer alles ansikter bortsett fra ditt eget uansett? Har sett det på andre bilder du legger ut også. Er det ingen som vil ha ansiktet sitt på bloggen din? Den er jo så koselig og fin, så de burde jo ta det som et kompliment :-)

  • Hehe, ja det kan du spørre om. De syns sikkert det er ok å være avbildet, men jeg har ikke spurt dem, og da legger jeg heller ikke ut bilder av ansiktene deres :-)

 5. Hoooold! den kage er SÅÅ fin. Jeg har lige fået en raw-cake-book – så jeg skal meget snart i gang med at lave rawkager og jeg GLÆDER mig. Ha det bra – og tack for en fin blog! :-)

 6. Det var en superkoselig kveld, som jeg håper vi kan gjenta snart. :)
  For ikke å snakke om all den gode maten, nam! :D råflott og kjempedigg kake var det, så den blir nok godt mottatt i konfirmasjonen. Synd at noen i gruppa snart flytter til Oslo, men vi får prøve å møtes alle sammen innimellom allikevel. :)

 7. Jenteslabberas er gull verdt! :D

  Kaken så fantastisk ut, og jeg er helt enig i at du skal holde oppskriften hemmelig å være en superkakebaker som imponerer og alle blir misunnelige på ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *