Raw Jordbær og kokoskake med kiwi

I dag har jeg og mamma kosa oss med denne kaken jeg laget i går kveld. Ser den ikke god ut? :-)

Den har en litt salt valnøttebunn, et hvitt lag kokoscashewkrem, et lyserosa lag med jordbærcashewkrem, jordbærbringebærlokk på toppen, og kiwi til pynt. Litt ostekakefølelse, litt fruktkakefølelse – nam nam! Jeg laget kaken på hump og slump så har ingen mer nøyaktig oppskrift. Brukte både litt kokosolje, chiafrømel og fiberhusk til å gjøre kaken fast i fisken.

Se gjerne de andre kakene jeg har postet på bloggen HER.

Håper dere har en herlig lørdagskveld!

31 thoughts on “Raw Jordbær og kokoskake med kiwi

  • Tror ikke det smaker så mye cashew, men du hadde sikkert kjent det hvis du ikke liker det :-) Du kan bruke macadamia også, eller gjøre om på hele kaken og ikke bruke nøtter i fyllet i det hele tatt.

 1. for ein presentasjon! ikkje berre høyrest det kjempegodt ut! den ser ut som ein draum:) det første biletet var kjempestilig og:)

  • Da bruker du kun frukt og bær, samt fiberhusk/chiafrø eller pulver, og gjerne kokosolje, ferskt kokoskjøtt kan man også ha i kakefyll. Kan blogge en kake en gang jeg lager en uten nøttefyll!

 2. jeg elsker bloggen din! Spesielt kakeoppskriftene dine.. du er så flink! ble veldig glad da du begynte å blogge igjen, sjekket den hver dag når du hadde pause, i tilfelle det skulle ha kommet et nytt innlegg :D

 3. Tusen takk, skjønne deg! Jeg er så utrolig glad for at du er tilbake igjen :) Bloggen din sper så mye glede og inspirasjon. De kakene dine ser bare helt utrolig gode ut! Jeg må virkelig få ut fingeren og lage en slik en dag. Er det veldig lurt/nødvendig med foodprosessor, forresten? Ha en fantastisk kommende uke!

  • Tusentakk fine Martine :-) Til bunnen er det ganske lurt ja, siden en blender ikke vil greie å knuse ting på samme måte. Alternativt kan du knuse kun nøtter i blender hvis den tåler det, så kan du gni inn dadlene for hånd etterpå. Men det er absolutt å anbefale å ha foodprosessor til bunnen, og blender/stavmixer til fyllet.

   • Åh, da må jeg nok gå til anskaffelse av en foodprosessor! Nå skal jeg flytte for meg selv også, så da er det gøy med litt egne ting :) Jeg blir som et lite barn på julaften når jeg ser du har oppdatert bloggen! Elsker det- dagens høydepunkt! Kos deg i kveld :)

 4. Åh, herlighet! Den så vanvittig god ut, Silje! Du er så utrolig flink, og du inspirerer meg HVER gang! Men det vet du jo allerede ;) Håper du får en fantastisk uke, tross møkkaværet vi er så heldige å ha fått i Trondheim! :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *